onsdag 31 augusti 2011

janne




tjockTV på femman nu!

aquarell



målade lite nu på eftermiddagen, mest för att jag inte skulle somna ^^
Jag är medveten om att alla akvarellmålningar jag gör blir ungefär likadana med samma färger o så, det är för att jag gillar't helt enkelt :P och för att jag är sämst på att variera mig haha

Jag måste lufta mitt element, det låter som en bubbelpool på tjack.
Vilket innebär att jag först också måste köpa en sån där elementnyckel.
ja det är jobbigt o va vuxen

onsdag

knutlisa.tumblr.com

Har suttit på kulturhuset med Lisa och Elina, alltid lika mysigt. Vi fastnade ett par timmar, käka kyckling, kolla på konst och på fontänen. Nu är jag så trött att jag inte orkar stå upp ens, fattar inte varför. Jag vill inte vara såhär trött hela dagarna, vill vara pepp o speeedo som jag brukar! äta lite socker kanske

put your money

He would not be tamed, he could not refrain
living up to his name Baby Hurricane

Min framtida man Vincent Pontare släppte nytt album idag by the way! Han är fin han :)



undan för pundarn


Idag var byggarbetarna vänliga nog att vänta till halv 9 o börja borra, så det blev en bra natt ^^
Jag har fått värsta nojja sen det var översvämning mittemot att det ska hända här också så innan jag somnar får jag tvångstankar att jag måste lyfta upp alla mina grejer från golvet, sjukt störigt haha.
jag får även för mig jämt att jag har glömt någonting på när jag gått i från lägenheten, typ en plattång eller nåt. Så jag vänder när jag kommit typ till tunnelbanan typ 3 gånger varje vecka, också jävligt störigt, jag måste lägga av! Och sån har jag varit det senaste halvåret :P

tisdag 30 augusti 2011

.

tumblr.com

Nu vill jag somna, så jag kan vakna tidigt och göra nåt vettigt av morgondagen. Ska förvisso luncha på kulturhuset, det är mer än vettigt, det har jag saknat!
Och tidigt lär jag ju vakna vare sig jag vill eller inte, men jag vill gärna ha sovit lite när jag vaknar också

blaha blaha

goteborg.se

Jag är så kaksugen så jag dör! Sånadär ovanför vill jag ha, nybakta, varma..nuuuuu!

Var på panduro i solna idag, tar 5 år att åka dit nu när blåa linjen är avstängd en bit, så man måste liksom åka runt alltihop. sjukt drygt. Är jävligt glad att jag inte bor på blåa just nu.
I vilket fall så var det ju givetvis galet utplockat, fanns inte speciellt mycket att ha om man inte gillar fula kycklingar och gigantiskta träpärlor. Köpte massa tyg och scrapbookingpapper till mamma iochförsig, det fanns! Sen såg jag att de hade de pennorna som jag använder till mina smycken, så då köpte jag en hög såna. 70 % på ALLT. swein billigt!

Funderar på om jag ska ta o va lite kreativ, eller om jag ska ta o vara lite pluggduktig. Förmodligen inte det sistnämna och förmodligen inte det första heller för jag är alldeles för seg idag :P men sen kanske

tyst



allså jag kommer bli knäpp på dessa jävla arbetare -.- jag kan verkligen inte sova när det är en massa oljud. Så jag vaknade vid halv 8 igen i morse, låg vaken 2 timmar tills de slutat borra, sov till halv 12. Och nu började dom igen, det går verkligen inte vara här inne för det är så sjukt störigt, man kan inte tänka. Jaaaa gnäll gnäll, jag är på dåligt humör när jag är trött, jag får gnälla!! Ska det vara såhär hela hösten så kommer jag tvinga någon att ha mig som inneboende annars så kommer jag bli ett jävla monster! Och så tänker ni, ja men gå o lägg dig tidigt så blir det lagom att stiga upp vid halv 8, problemet är att jag KAN inte somna på natten, hur mycket jag än vill eller försöker eller hur lite jag sovit innan. Brrööööööl!
jaja nu ska jag gå upp och äta frukost, sen ska jag bege mig till Panduro i Solna som har rea rea rea eftersom de flyttar! sova lite hos dom kanske.

kom på att vattnet är avstängt idag också, tyyypppiiiiiiskt.
får tvätta mig i proviva juice, det blir nog bra

Jag dog lite!!

tumblr.com

måndag 29 augusti 2011

booooreeedness

tumblr.com
allså jag blir sjukt uttråkad av att bo ensam nu, innan hade jag iallafall doggen o prata med på nätterna ^^ Så fort jag träffar en människa nu så pratar jag hur mycket som helst och gärna om allt samtidigt i speedofart! Men man vänjer sig efter ett tag, jag har ju bara vart här sen i lördags och den natten sov ju maulin här ^^ dom har korvfest utanför, funderar på att ansluta mig


hon isabell i svenska hollywoodfruar är förövrigt sjukt jävla rolig, älskar att hon svär minst lika mycket som mig ^^
"allså jag för snäl, typ som nalle phu....men flytta dig då jävla kukhuvve!"
" heter du kerstin i andra namn?? På riktigt!? Det är ju jätteroligt, från och med nu ska jag kalla dig för Kerstin!"

schmink!

ebay.com

fick den här på posten idag :) 72 spänn från ebay, asum delux, den verkar bra också :)

Och btw så verkar denna kursen faktiskt riktigt kul, jag ska läsa matte nu, för er som inte visste det. Ja alla lärare måste läsa matte och svenska, så äre!

mitt 600:e inlägg föressten, fränis va!? :)

kort från i lördags!





översta bilden är sjukt rolig, när man först inte upptäcker snubben i bakgrunden ^^
När jag såg korten så började jag faktiskt förstå varför jag var så bakis i söndags :P Men kul hade vi iallafall :D

översvämning

google.com
Insåg att det inte alls var någon granne som borrade, utan kom på att vi har byggarbetare här hela hösten som bygger om våra hissar och vår gemensamma lokal o sånt där. vilket även innebär att jag lär nog vakna fler gånger av de där jävla borrarna -.-
När jag skulle borsta tänderna i morse kom det inget vatten, fatta ingenting, men inget vatten funkade i lägenheten, inte toan heller. Så jag blev sur och tänkte att varför har dom inte sagt till att dom ska stänga av vattnet! Och så gick jag ut i korridoren...då visar det sig att rummen på andra sidan korridoren har översvämning och hela deras lägenhet hade flera centimeter vatten. Plus att det läckte ner till lägenheterna under. Nån vattentrumma hade pajjat så att vattnet i duschen hade pumpats upp från avloppet, mys delux!


tumblr.com

Okej då är sommaren oficiellt slut, nu är det höst, nu börjar skolan. Det har vart en skitbra sommar och nu ska jag bara överleva 8 månader till det blir maj igen. Som ni kanske vet avskyr jag både hösten och vintern,eller rättare sagt jag hatar mörkret. Jaja det blir nog bra iallafall.
Somnade vid 3, vaknade vid halv 8 av att TVÅ lägenheter fick för sig att borra med betongborr...inte för att vara sån...men halv jävla 8 på morgonen? Kan det inte vänta till kvällen när folk normalt inte ligger o sover. Min sömn är helig ffs.
Nu ska jag gå upp, klä på mig och sen ska jag åka o käka lunch med Tilda och Elina innan skolan börjar!

söndag 28 augusti 2011

cheeeeseballs

en bild från igår, Pernilla och jag hade tävling om vem som kunde få in flest ostbollar i käften. Jag vann, jag har stor mun ^^

.



bakis


Fest igår, idag har jag vart mer bakis än på jävligt länge, fyyyfan. Vi förade hos hanna och sen drog jag, malin och pernilla till rocks. Där vare fullt ös o massa folk :) Kul kväll, mindre kul idag.
Har precis vart o hämtat en väska hos storebror, hans 2 åriga son är helt underbar, blir man inte helt överlycklig när han tittar på en och utbrister " Min Ellen!". åh älskpälsk!
I morgon börjar skolan, sehr spannend

lördag 27 augusti 2011

Flyg fula flyga flug

Det jag blev allra gladast över när jag kommer upp hit var att jag insåg att min dunkadunka techno-granne har FLYTTAT! han som spelar musik så hela huset skakar på de allra mest märkligt tider, typ astidigt på söndagsmornar! Så jävla glad blev jag iallafall! Istället har det flyttat in en tjej som ser väldigt snäll ut, och framför allt väldigt tyst ^^ Det sämsta är att vårat kök ser ut som 3e världskriget och jag kan inte riktigt tänka mig att laga mat där förrän någon (förmodligen jag) har städat som fan. Kasst!
Och så har det även flyttat in en dement tant i boendet mittemot som har utfört klagosång HELA TIDEN sen jag kom hit, det är en aning enerverande, men henne tycker man iallafall synd om.


såja!

vardguiden.se

Jag anmälde precis att jag vill donera mina organ och vävnader när jag dör. Har tänkt göra det i flera år men har glömt bort det hela tiden! Så det var ju tur att jag inte har dött än :P
Vad ska jag ha min kropp till när jag inte finns kvar i den liksom, tänk o kunna rädda eller hjälpa någon annan fast man är död, pretty fränt!

back again

tumblr.com
Heeelllooo dear little followers!
Förlåt att jag är sämst på att blogga just nu, det har vart lite möe o göre!
Nu är jag iallafall uppkommen till min lägenhet, som luktar avlopp, mums :)
Ska ta tag i mitt liv och städa, fixa o greja och gå o handla för ikväll äre fest!
Och i morgon är jag förhoppningsvis tillräckligt pigg för
att orka ta mig iväg på inkbash, det hade vart jävligt skoj!
Jag bloggar mer sen, jag låååvar

svar på kommentar till Jasmine: nä det var skitlite folk! vi hade typ en pers före oss i kassan när vi skulle betala :)

fredag 26 augusti 2011

hemma

bara för att hinna skriva ETT inlägg idag :P sådär 5 minuter i 12.
har vart iväg hela dagen, det var jävligt skoj
I ullared med päronissarna,
jag handlade typ 5 ton hårspray och litta annat krafs!
I morgon åker jag tillbaka till stockholm som sagt,
så nu ska jag sova strax.
Förstår inte att man kan tro att man har så jävla lite att packa med sig
och det slutar med att det ser ut som man ska ge sig iväg på
en 18 månaders resa med 10 vänner och jag tar all deras packning för att
vara snäll inklusive min.
whattafakk!?

svar på kommentar till Frida: men jag älskar ju pojkar såklart vetu väl! Men jag får ju inte köpa massa söta klänningar till dom (som dom kommer ha på sig), eller? ;P

torsdag 25 augusti 2011

tjääärlek

Måste ju bara få berätta att det nu är oficiellt att
Jasmine ska ha en bebis i Januari! Så jävla kuuul!
Vi har vuxit upp ihop, verkligen ihop (dom kallade oss Jasmellen)
och hon är som en syster för mig och jag kan verkligen inte förstå
att hon ska få bebis! :D Galet!
Hoppas hon får en flicka så jag får köpa lite
klänningar för en gångs skull hehe ;)

g'najt

tumblr.com

Tjipptjopp! Har vart hos mormor o så har jag fått det svarta håret färgat av moran och även färgat hennes hår. Sen rensade jag lite bland mina skolgrejer från låg och mellanstadiet. Jag dog lite av pinsamhet när jag läste breven jag skrivit, mina lärare måste tyckt jag var helt störd...eller är alla barn såna kanske. Förhoppningsvis ^^
I morgon ska jag upp massa tidigt och åka till Ullared med moran o faran (hej&hååå). På lördag flyttar jag upp till stockholm igen, sjukt skumt efter att ha bott hemma i 3 månader, kommer bli gaaaalet ensamt! Måste hitta nån som kan sova hos mig om nätterna :P men det blir förhoppningsvis jävligt sköj också, ut o röjja på lördag till exempel

Day four - weird things i do when i’m alone.

tumblr.com
Day four - weird things i do when i’m alone.

Hmm...allså jag gör nog inte så mycket ovanligt konstiga grejer, när jag är själv gör jag bara sjukt ointressanta saker. ligger i sänger o kollar på tv eller surfar. Eller pysslar. det mest märkliga jag gör är väl att jag äter konstiga grejer, eller rättare sagt jag äter vad som helst som finns i närheten och går att äta, helst.

money


Idag var en bra morgon, gick in och kollade sitt bankkonto, och insåg att jag fått mer i lön än vad jag förväntat mig! Happy face! Då var jag rik i ungefär 3 minuter, sen hade jag betalat hyran och var inte lika rik längre...synd det var 3 fina minutrar.

hår hår


Idag har jag vart o färgat min trailor trash utväxt, det känns brrrraaa! Nu känner man sig inte riktigt så fruktansvärt skabbig längre ;P Ska färga de svarta slingorna jag har med, men det gör jag hemma ikväll eller nåt.

HJÄLP MIG DÅÅÅ


Nu måste alla som läser göra mig världens största tjänst! Rösta på mig i panduros tävling!!!
Gå in här och klicka på gilla knappen: RÖSTA!!!
(är dock sjukt sur för att dom klippte min bild i tävlingen, då ser man ju inte vad det är :( :(

onsdag 24 augusti 2011


bored to the bone. Ska kolla på Criminal minds och sen sova. Måste fixa lite nya kort, allt är gammalt, grått och trååååkigt. känner mig lika snygg som en snigel idag, ganska osnygg allså ^^

yez


Har haft värsta myseftermiddagen! :) var hemma hos jasmine och käkade kycklinglasagne och var ute o gick, Ronneby är faktiskt jävligt fint! Imorgon ska jag iväg till frissan o bli snygg i huvvet igen och sen ska jag till mormor. japp fulles öses! spännande inlägg ^^

hej

Emma beställde en tavla utav mig och såhär blev den :)
och klicka på bilden som sagt så blir den lite större.
Snart ska jag köra hem till Jasmine i Ronneby och hälsa på :) :)


svar på kommentar till frida: neeej börjar inte spela Pettan igen , mitt mål är ju att få högre poäng än dig, annars kan jag aldrig sluta!!

snoppboken


Allså jag garvade ihjäl mig när charlotte tipsade mig om denna boken, som man kan köpa på pres-stop (av alla ställen)!! ^^ Det är en bok med massa 3d snoppbilder och så får man 3d glasögon till att titta med. Ska köpa en och ge bort till nån i födelsedagspresent, helt klart! Sjukt störd idé, vad är liksom syftet med en sån bok? hahaha

Day three- the best thing that has happened to me this week.


Day three- the best thing that has happened to me this week.

Humm..måste fundera lite på vad jag gjort denna veckan? det har ju bara varit måndag och tisdag so far :P Kunde jag inte fått denna fråga på söndag istället -.-

Men tja, det roligaste som hänt denna veckan var att göra langos, hänga med brorsan och ha kräftskiva! Nä jag kunde inte välja en grej, jag fungerar inte så :P

Pet society

facebook.com

Jag har fortfarande ett spel på facebook som jag inte kan sluta spela, man blir helt störd. Pet Society heter det, och det fyller ungefär samma funktion som en tamagotchi, helt meningslöst allså. Men sjukt beroendeframkallande -.- Har spelat ända sen jag skaffade fejjan typ och syster bjöd in mig till detta fantastiska spel, vilket är ett par år nu :P Det har gått så långt att det har hänt att jag är hungrig och går in o matar mig pet-gubbe istället för mig själv, lite skev världsbild kanske.

hej


Sorrylorry att jag inte skrev mer än ett inlägg igår, vi drog till sommarstugan och hade mini-kräftskiva. Asmysigt! Värsta festen med schnapps o allt, på en tisdag! ;)
Känns dock jävligt pissigt att nu är sommar slut, över, finito! Nu är det allså bara 8 månader kvar till maj igen.

Jag är sjukt jävla galet arg på posten, jag hatar dom så innerligt! Jag har ringt fem miljoner gånger till dom och bett dom vidarebefodra mina paket som jag av okänd anledning får till stockholm trots att jag har eftersändning. Men dom säger bara att dom ska fixa det, och skiter i det! Så nu har paketen skickats tillbaka igen, och jag tänker fan inte betala nån jävla frakt fram o tillbaka till Kina igen! Åh postfan jag hatar er, gift er med SJ.


tisdag 23 augusti 2011

Mumma

google.com
godmorgon! Jag var uppe tidigt för att jag skulle hinna käka frukost i lugn o ro, surfa lite o fixa mig i god tid innan jag skulle dra till stan. Den planen gick inte så bra, min syster ringde och pratade iväg 28 minuter med mig ^^ Men det gör inget såklart, jag fick ju en väldigt glad morgon tack vare det :) Men nu har jag då ungefär 9 minuter på mig att; klä på mig, sminka o fixa mig och gå ut med hunden ^^ Iallafall angående bilden här ovanför så är det gravlaxsås. Och gravlaxsås är nåt av det bästa jag vet. Min frukost idag bestod av ostmacka med gravlaxsås, asgott. Hela gymnasiet levde jag på köttbullar med gravlaxsås. Jag vet att man ska äta det till lax, men det är ju fan gott till allt! Så nu vet ni ännu mer ointressant fakta om mig och mina märkliga frukostvanor, varsågod.
Näfan nu måste jag hetsa lite, adios amigos!
nu har jag förresten bara 6 minuter kvar, fan

måndag 22 augusti 2011

gudnajt monday


Yeii besöksrekord på bloggen, folk måste ha jävligt tråkigt idag? :P
I morgon ska jag vakna (det underlättar ju resterande dagsaktiviteter), sen ska jag dra in till stan och hänga med brorsan! Efter det ska jag hem igen för att åka med päronissarna ner till sommarstugan, sista gången för denna sommaren. Aj där dog jag lite grann.

svar på kommentar till Frida angående etsy: ja man kan köpa grejerna, det är lite det som är själva anledningen ;) Gå in o kolla, det finns massa fint som du också skulle gilla! Och jag ääääälskar att du gör såna där masskommentarsbomber, man blir så glad ^^

MAT


Jag o mamma gjorde langos idag, det tar ju en jävla tid. Plus att det tog ungefär en timma mer än vanligt eftersom när vi rört ihop smeten insåg mamma att hon hällt i fullkornsmjöl istället för vanligt specialmjöl, så jag fick åka ner o handla igen och så börjades det om igen ^^
Men dom blev sjukligt goda som vanligt iallafall, om man gillar langos då :) Min mage gillar ju tyvärr inte friterade grejer så nu ligger jag här med en mage som låter som landet för längesedan ^^

tantdoft


Varför luktar alla tanter likadant? Har ni också tänkt på det? Om man kommer hem till en tant så luktar det exakt likadant som hos nästa tant man hälsar på. Eller om man går förbi en tant i affären, man hade kunnat blunda o känna att det var en tant som gick förbi. Dom kanske använder samma tvättmedel allihop, eller så får man en viss exakt likadan doft när man passerat 70. Det luktar ju inte äckligt, utan bara...tant
Djupa funderingar såhär på måndagskvällen..

svar på kommentar till Anna: jaaa då blir jag mycket glad :)

akvarell


Japp detta är vad jag har sysslat med sen jag vaknade typ, jävlar vad tiden går fort! Nu ska jag gå en runda med doggen för nu blev det fan sol ju! :) den översta blev ju inte så jävla bra, men ni får se den ändå :)
klicka på bilderna för o se dom i större format




jaaaaaop


ligger o väntar på att min akvarellmålning ska torka så jag kan fortsätta på den. Jag hade bestämt att denna sommaren ska jag måla jävligt mycket akvarell och teckna en massa, det har jag inte gjort alls så jag får ta igen hela sommaren idag ;P Akvarell är sjukt kul, älskart nästan lika mycket som teckning o krympplast :) Ni får se bild när den är klar!

Day two · a famous person i’ve been compared to.


Day two - a famous person i've been compared to
Jag brukar inte direkt bli jämförd med kändisar, eller ja om det inte är rikspuckon på nätet som försöker ragga med att jag ser ut som Angelina Jolie, hahaha öööh vart då, i armhålorna på sin höjd ^^ Men annars har jag fått höra att jag ser ut som Kitty Jutbring, om hon nu räknas som kändis? :P Försökte leta upp den mest lika bilden jag hitta och det sitter ju helt klart i håret, då är vi rätt lika faktiskt. Tur att hon är ball o sådär iallafall, så jag inte blir jämförd med typ Arne Hägerfors ^^



söndag 21 augusti 2011

etsy.com


När jag har tråkigt så surfar jag runt på världens bästa sida; etsy.com! Det är som ebay typ fast allting är handgjort, allså folk som säljer sina handgjorda hobbygrejer. Här finns allt! Vem vill inte ha ett par TMNT-lösnaglar eller en jättestor lampa i form av en blå man! :D ASYYM sida!