lördag 31 december 2011

Nu ska jag hjälpa min mora, äta lite och om 45 minuter drar vi till Lund.
GOTT NYTT ÅR ALLIHOP, hoppas ni får en bra nyårsafton och ett asbra 2012, för det ska jag ha!

glömde det viktigaste!

glömde skriva att jag detta året fick reda på att Jasmine ska ha en bebis 2012!
Det var sjukt stort!
Och så glömde jag skriva att Mimmies Birk föddes!! också galet stort!!
Fan jag glömde ju det viktigaste som hänt! sämst jag är ^^

2011

Ja här kommer en liten årsresumé av vad som hänt detta året, glömmer hälften av allt viktigt men skitsamma :P det har varit ett rätt bra år som har gått jääävligt fort! Jag förändrades inte ett skit utseendemässigt utan ser likadan ut i januari jämfört med december^^ möjligtvis att jag har lite längre hår haha

- Första året på gärdet, har bott där i ett år nu, trivs bra!
- Malin flyttade till stockholm!!! bästa grejen på året!
- barndop för bore
- jag fyllde 23 och parkade i tanto med mina vänner och hade en av de bästa födelsedagarna nånsin!
- var på cavve och pippis bröllop!
- sweden rock 2011
- midsommar firades med malin nere i sommarstugan, och en massa bröd!
- jag startade min försäljning av smycken
- malin och jag åkte till Göteborg
- Malin och jag åkte till Peace & Love, fastnade i Sala och dansade afrikans dans på campingen
- gjorde gastroskopi och besökte ett antal doktorer för min mage
- Jag och malin åkte på skogsröjet med Daniel
- kollade på make up stores höstvisning
- firade julen med storebror och föräldrarna

det blev en del fest också såklart!


vi firar min födelsedag i tanto


pippi och cavves bröllop

peace & love

skabbert på sweden rock

fredag 30 december 2011

haha mina föräldrar är så söta, dom skulle öva att hålla sig vakna ikväll så att dom klarar att vara vakna sent i morgon.
klockan 22:
pappa: ska vi sätta på en film?
mamma: näää inte såhär sent!
pappa: men jo! vi måste öva oss och förbereda så vi håller oss vakna sent ikväll, så vi vaknar sent i morgon och kan vara uppe på nyårsafton!
mamma: jaa det klart, okej då!

nu ska jag o min grishund sova

skumme

Jag måste sluta drömma så sjukt störda drömmar,som jag alltid tror är riktiga när jag vaknar. Igår drömde jag att jag var höggravid helt plötsligt på typ 2 sekunder och var på väg in till förlossningen, vaknade hade panik och fattade inte ett skit! Pappan i drömmen var inte så glad att bli turbofarsa hahaha, inte jag heller för den delen ^^
Ja jag föll för skiten som jag sa att jag aldrig skulle börja med!
Har hackat på det sen hysterin började! suck vilket nederlag för mig.
Lägg till och spela med mig på wordfeud, jag heter elenito!

nyår


Vad ska ni hitta på i morgon folk? (ni som ska vara med mig behöver ju inte svara för det vet jag redan hehe ). Vi ska köra till Lund och fira nyår hos Carro och Zakarias där nere, lite käk, lite alkohol, spel och sånt där som brukar höra till :)
Vettifan vad jag ska ha på mig bara, tjejproblem. Som tur väl är fick jag 2 liter sprit i julklapp, så det problemet är iallafall löst! (nej jag tänker alltså inte dricka 2 liter i morgon)

puckobrudar

Jag har en märklig tendens att få okända tjejer att "hata" mig, oftast på krogen. Bara mig också, mina tjejkompisar ser de inte ut att vilja mörda med blicken på samma sätt. Antingen beror det kanske på för att 1. jag är rätt hetsig och högljudd (rolig och social kallar jag det hehe) 2. att mina killkompisar jag hänger med är de snyggaste killarna och dom blir avis (såklart dom är! fast då borde dom ju hata mina tjejkompisar som också hänger med dom) 3. eller för att jag är blond kanske...tjejer har tydligen en tendens att hata blonda tjejer mer 4. Eller ser jag elak ut, jag har ju fått höra att jag ser ut som en bitch...haha whattafakk!?
Förstår bara inte hur man inte totalt älskar mig!? ;) Jag vet en hel del bekanta som är helt allergiska mot mig också förstås, men det är lugnt, jag mår illa av dom också, så då är man kvitt! ;) Sen finns det faktiskt också de okända tjejer som kommer fram och är skittrevliga och säger massa snälla saker om mig, er I LUV fortsätt göra det, jag blir asglad!

Om blickar kunde döda skulle jag vara...väldigt död!
Tur att jag vet att jag är skitbra och inte bryr mig om vad fördomsfulla brudar tycker om mig, så länge mina vänner gillar mig så är jag glad :) hur kan man hata mig liksom, jak som er sån snel hest, puss på er ;)

torsdag 29 december 2011

Är det tragiskt att jag ska spela bingolotto ikväll igen??
jag får försvara mig att jag faktiskt vann en lott till ikväll.
Jag har helt klart slagit mitt rekord i aktivt-bingolotto-spelande,
annars spelar jag kanske 1 gång vartannat år! såååaatte
börjar bli gammal...
har ju hittat 2 miljoner gråa hårstrån på mitt huvud redan
något jag stör mig som fan på är när man frågar mig en fråga och sen skiter fullständigt i vad jag svarar och börjar prata om något annat som om det jag pratar om är totalt oviktigt.

shopping

Jag hade bestämt att jag inte skulle shoppa nåt på ett tag( iallafall inte till nästa csn), måste spara pengar till min tatuering, ipod, gymkort, sl-kort och de framtida festivalerna....eeeh ja man kanske skulle ta o bli miljonär. MEN så hittade jag dessa linnen! Och dom bara skrek ELLEN! Och så kunde jag inte bestämma färg...så jag köpte båda två :P

TokiDoki

TokiDoki har kommit ut med en Barbie som är tatuerad och har en alternativ stil! Jag personligen tycker fan hon är rätt snygg, hon har fin hårfärg iallafall ^^ fast framförallt skulle jag vilja ha hennes hund, dögulligt o gå runt med en kaktus juh ;) Roligast är väl ändå att föräldrarna RASAR mot denna docka! Kolla denna kommentaren som en förälder kläckt ur sig angående den nya dockan:

"If I give it to my daughter she will think tattoos are okay. She may want to go get some."

En del inskränkta fördomsfulla människor är så dumma i huvudet




onsdag 28 december 2011

shorts

hade jag passat i shorts (vilket jag absolut inte gör!) så hade jag gjort mig ett par såna här, alternativt köpt dom på gina tricot, som ni som passar i shorts kan göra om ni vill!
jag tyckte dom var ytterst fräna och jag älskar att dom får in vårnyheter överallt, för det betyder att det vänder mot sommar snart!

lösögonfransar


ska bara tipsa er (eller rättare sagt er som använder lösögonfransar), att dom nu rear ut H&Ms 3-pack lösögonfransar för 30 pengar!

korthårig?

tycker det är sjukt snyggt med kort hår faktiskt, man kanske ska klippa sig? eller kanske man är alldeles för feg för att klippa av allt sitt hår, jag det lutar nog åt fegheten. Men visst skulle jag passa rätt bra i det, right? fast jag kan ju tänka mig hur det håret skulle se ut på morgnarna, skulle ta 3 timmar för mig att bara ens få ner det på huvudet igen

tisdag 27 december 2011

nu ska jag åka in till stan och hälsa på Telia så att dom får min nya telefon att fungera,
det har aldrig hänt när jag skaffat ny mobil att den fungerar direkt från början. aldrig :P
Därav anledningen att jag inte gillar att skaffa nya telefoner, iallafall i början, sen blir det ju oftast bra. En mobil fick jag lämna in 5 gånger innan jag fick en som var som den skulle!

Ellen Wells


Någon sa till mig för ett tag sen att när jag har gått o lagt mig med blött hår och sen vaknar på morgonen att jag ser ut som Robert Wells i huvudet! Och det är så jävla sant! Varje morgon jag somnat med blött hår efter jag fick höra det garvar jag alltid åt mig själv i spegeln på morgonen ^^ Sådär flygigt och luggen böjjer sig sådär vackert ;)

måndag 26 december 2011

julklappar

ja det blev ju kanske en ganska dålig bild men ja! pippi-tröja, 2 parfymer, mobiltelefon- Sony Ericsson xperia Ray, pro marker pennor och blödfritt papper, akvarellfärg, panduropyssel, biocheck, tatueringsmagasin och en kokbok! alla julklappar var asbra!

söndag 25 december 2011


Godmorgon tänkte jag säga, fast klockan är fan snart 3! Hade i vilket fall en jättebra julafton igår och fick bara massa massa fina grejer, sjukt asuuum! Visar senare vad jag fått, när jag orkar ta kort på det :P Ont i magen som fan idag bara efter allt socker och all kalkon, ja vår familj äter inte julbord, vi äter fylld kalkon, vilket är en av de bästa grejerna att fira jul i vår familj! julbord är äckligt, kalkon är sjukt jävla goooott

lördag 24 december 2011

Kalle Moreus är årets julvärd, och han pratar ju dalmål, så det kan ju inte bli dåligt!
dalmål är fan världens finaste dialekt, man blir alldeles lycklig när man hör det!
Har en föreläsare som pratade dalmål, jag satt och log konstant under de föreläsningarna!
Tur att man känner en hög med dalafolk så man får höra det lite då och då :)
svar på kommentar till jasmine:
det är röda rosor jag har i håret (såna som alla andra blommor jag brukar ha i håret), köpta på hm, 2 stycken för typ 30 spänn!

god jul önskar jag o stinky



hahaha århundradets fulaste jul-pose-kort! hunden blev lika dålig som jag, samma kroppsfärg har vi också

jag tycker att jag ser lite dvärg-aktig ut, skitskum kroppsform!
blev väckt av att posten skicka påminnelsesms till mig klockan halv 6.
antar att dom hatar mig lika mycket som jag hatar dom!

MEN GOD JUL ALLIHOP! :D

fredag 23 december 2011

under denna kvällen har jag lyckats spela bingolotto, och vinna en ny lott...
det är typ mer än vad jag vunnit i hela mitt liv. Mina föräldrar som jag spelade med gav dock upp efter en timme och antingen somnade eller bara sket i det, så jag kämpade tappert
med mina pensionärs-gener! Sen skar jag mig under BÄGGE tumnaglarna (paper-cut) under loppet av ungefär 3 sekunder så det börja blööööda (jag dog nästan!).
Och så fick jag reda på att gotthard ska spela på srf! och jaaa steve lee kommer ju inte
vara med av förklarliga skäl, men jag är fan i mig glad ändå! :)
gåånatt nu är det snart i morgon

klart!


Nu är biskvierna klara! chokladbiskvier med smörchokladkräm! det tar sin lilla tid att göra med är sjukt kul och blir galet gott :) och ser uppenbarligen ganska äckligt ut faktiskt
min gris <3 fast här ser hon ut som en strandad spaniel-val

svar på kommentar till Frida: saknar dig mää :( vadå gillar du inte våra mördardrinkar? ;)

krossa alla fönster

palentolog

Igår var malin på besök, jag fick fiiiiin fin julklapp! Och så lekte vi palentologer och hade utgrävning. Och för er som inte känner oss så är detta helt normalt för att vara vi ^^

baka


kanske ska baka såna här assöta cupcakes istället! fast det är ju ingen choklad, och om en kaka inte innehåller choklad så räknas den inte....så det får nog bli chokladbiskvier ändå

dan före trött

Jag är lite lagom trött idag, vill typ bara sova.
Vet inte varför men så äre iallafall,
ska sockerchocka mig lite så jag kan slänga upp en
hög med inlägg sen!
Ska ner o handla lite grejer och sen ska jag baka chokladbiskvier,
sådeså.
Ikväll bestämde faran att vi ska spela bingolotto och äta maaaut,
helt okej tyckte pensionärs-ellen tills hon upptäckte att
Lotta "Satan" Engberg skulle vara programledare, då känns ingenting okej.

torsdag 22 december 2011

juuuul juuuul strålande pepparkakshus

Idag har jag och moran äntligen blivit klara med pepparkakshuset! såhär blev det! synd att allt glitter inte syns, jag öste på typ en hel burk ^^ och det längst ner ska föreställa en släde med paket :P granriset och kransen är gjord av grön (ja jag vet att den ser blå ut på kortet) kristyr och rosépepparkorn :)


märkligt tycker jag

snodde bild från Kejsarn

På senare tid har jag ganska många vänner och bekanta på facebook som ändrat sin status från förhållande till "it's complicated". Varför gör man det??? Att tala om för hela facebook att "vi har lite problem i vårt förhållande" känns för mig väldigt konstigt. Jag har aldrig fattat det där, om man sen tar bort it's complicated, kommer alla dina vänner ändå gå runt och tänka "....jaaa men ni har ju det rätt dåligt i ert förhållande". Varför vill man berätta att man har det komplicerat med ens pojk- eller flickvän? antingen är man ihop eller är man det inte, att ha nåt mitt emellan känns mest som att kunna "safea" andra potentiella intresserade. Jag dömer absolut ingen, jag fattar bara inte grejen? tell me så jag kan förstå!
jävla rövbajsposten, jag hatar er mer än kräk!
ni snodde precis 400 spänn av mig för att NI är dumma i huvet, inte jag!!!

Avskaffa posten! det är fan mer smidigt att hämta brev eller paket själv, även
om det ska hämtas i Luleå typ. jävla röv

ny tatuering

I natt drömde jag att min syster hade köpt en tatueringsmaskin och jag ville att hon skulle tatuera mig. När jag vakna upp (i drömmen) hade jag en tatuering på insidan av hela benet, en text i gangstah-style där det stod typ "från mig till dig". Sjuuuuuuuuuukt ful hahaha, fan jag fick lite lagom ångest i drömmen och var hyffsat glad när jag vaknade på riktigt sen ^^

rankmytattos.com

onsdag 21 december 2011

julgran


jag o moran klädde julgranen idag, sååååaatte ^^ fin bild va, haha ser nu att det ser ut som vi har en endaste julgranskula i granen ^^ dom andra ville väl inte vara med på kort :P I morgon ska jag fan fixa pepparkakshuset, har inte orkat än. jaja jul jul
jag kollar btw på jul med Ernst...jag hatar Ernst, han är också sådär äckligt sliskigt trevlig, typiskt pedofilig (nu kommer hälften hata mig för att jag sa så)

kasstttt


Min ipod är ju som nu känt jävligt pajj och jag får panik av att gå ut o gå utan musik, så jag letade upp en gammal walkman freestyle här hemma och använder. Måste se sjukt kul ut på gatan när jag knölar upp den ur fickan och byter sida på bandet hahaha. Jag får fan knappt ner den i fickan ens, gigantisk!

folkskygg

Nåt som är lite märkligt är att man blir typ folkskygg när man flyttat från ett sånt här litet ställe till Stockholm, när man kommer tillbaka hit igen allså. Man är van vid att kunna gå ut och inte möta nån man känner, här kan man inte öppna dörren utan att nån "bekant" står utanför! Vilket leder till att man går omvägar i affären och på gatan och låtsas inte se folk som man "känner". Känner man nån är det ju givetvis skitkul att ses, men här är det så många ytliga bekanta som man måste hälsa på för att va trevlig, och det är bara sjukt jobbigt. Folk tycker säkert man är värsta dryg för att man tycker det är onödigt att kallprata om ingenting med nån man egentligen varken känner eller tycker om :P Krystade konversationer är inte riktigt min grej, så jag duckar bakom frysdisken och gömmer mig ala ninja-style ;)

tisdag 20 december 2011


min pappa vill att jag ska flytta ut ur mitt rum jag har här hemma med motivationen att
"Snart så hittar du en kille och flyttar ihop med honom och då får vi inte se dig här så mycket". Och min pappa är synsk eller? Hahaha nä jag tror min han försöker gifta bort mig för att komma åt mitt rum så han kan få bygga kontor ^^ Påminner om när min bror försökte sälja mig för 12 kameler när vi var i Turkiet, som tur väl är finns det inga kameler i Turkiet ;)


svar på kommentar till Frida: ja han sa till mig i lördags att han ville ha ett marsvin, jag försökte få honom att ändra sig så att han ville ha en fisk i stället ;)
idag ska jag ut i växjöstad och slåss med resten av julklappshandlarna, som tur väl är går det inte ens att jämföra med att julhandla i stockholm, så det kommer ändå kännas som lite folk!
Sen ska jag fixa klart vårt pepparkakshus. Fast först ska jag äta grrrröööt

bloggtips

Här är ännu en blogg som jag läser, lioa.blogg.se. Jag gillar denna bloggen, hon är jävligt snygg och har sjukt ballt hår. Hon har snygg stil och ger en massa inspiration! Klicka på bilden för att komma till Lisas blogg!

måndag 19 december 2011

glömde ju förresten säga att Motörhead kommer till sweden rock,
fast det är det väl ingen som har missat antar jag!

nu ligger jag i sängen hemma i tingsryd med en
hund som snarkar som tre skogshuggare, mitt lilla hjärta :)
adios el stockholmo, vi syns snart igen!

jul


Glad tjej tar lite jullov nuuu! fick sluta 1½ timme än vi skulle så helt plötsligt fick jag massa tid över! Well well lär nog inte skriva nå mer idag eftersom jag inte kommer hem till tingsryd förrän sent ikväll och då ska jag gosa ikapp med min dogge!

söndag 18 december 2011

sunny day



hajluu! satan vad jag fryser! har vart ute med hankan o gått i pissregnsnö i en timme och kroppen vägrar värma upp sig! Funderar på o ta ett bad, kom sedan på att jag inte har nåt badkar så jag skiter i det. Har packat min stora röda väska för i morgon åker jag tåg ner till smauland för att fira jul :) 6 timmar kvar i skolan sen får jag juuuulloooov!

lördag 17 december 2011


har inte gjort nåt annat än att plugga idag, så jag har inte haft nåt kul att skriva om. Ska alldeles strax hem till syrran och hänga lite

lörda


somnade tidigt igår, vaknade tidigt i morse. Sjukt skönt! Fast jag känner mig inge pigg, håller på o bli sjuk tror jag. det brukar ju bli så när det närmar sig ledighet :P jag måste sluta kolla på såna där "jag höll på att dö"-grejer innan jag somnar ^^ igår kollade jag först på en sån serie, där folk överlevt typ kidnappningar där de blivit avhuggna alla kroppsdelar, sen började jag kolla på "snake in a plane" som handlar om massa ormar på ett flyg. Så min dröm inatt gick ut på att jag var kidnappad i ett skjul mitt ute i ingenstans och personen hade krossat mina knän och ormar bet mig i armarna. myyyysigt!


svar på kommentar till jasmine: ja jag kommer o hälsar på efter nyår har jag tänkt :) stannar till den 15e!

fredag 16 december 2011

fisk

wordpress.com

nu minns jag varför jag aldrig äter tonfisk och ägg,
för jag mår skitilla av det! men bra, hoppas jag kommer
ihåg det i några år nu iallafall. no more tuna!
jag trodde btw aslänge att tonfisk var typ en liten sill,
sen fick jag se nåt program och insåg att det var en sjukt stor fisk,
då kände man sig inte så smart.
fast den ser ju typ ut som en sill, en muterad bautasill.
fan jag tror jag har fått lite fiskoverdose idag, käkade ju sill och lax till lunch,
chockade nog kroppen, annars äter jag fisk typ en gång i månaden.

nä nu ska jag gå o lägga mig, o må dåligt i sängen i stället,
nu ligger jag ju endast i soffan :P
fan gå till sängs halv tio en fredag känns inte riktigt okej,
men skitsamma

fredag




sista dagen på praktiken idag, sen har vi redovisning i skolan på måndag och sen har jag juuuullooooov i 4 veckor! how asum!

torsdag 15 december 2011

jag.åt.för.mycket
mår illa och har världens största mage just nu!
Men det var så sjuuuukt gott!
Lammfärsbiffar med stekt potatis, chutney och rödvinsglaze
älskar verkligen panoramacafet i kulturhusets mat, det slår aldrig fel,
varför äter jag inte alltid där?

hade en sjukt kul kväll iallafall,
har inte skrattat så mycket på länge ^^
älskar verkligen våra kulturhusträffar

"-vad heter hund på engelska??
huuund hooound hoound...
-DOG!"

"Pålush"
jag är så sjukt hungrig, bestämde att jag inte skulle äta nåt vidare för
att jag ska käka på kulturhuset senare med tjejerna, det var ju en jävligt dum
tanke nu är jag ju skithungrig ^^
mmmm kulturhusets maaaaat <3
ska vi slå vad om att all mat är slut och dom bara serverar
blomkålssoppa nu när jag går o drömmer om kött o potatis :P

fan jag kom på att jag tvättar ju nu,
tvätten saknar nog mig vid det här laget :S
kul att jag satte påminnelse på mobilen att jag skulle tvätta, tiden när tvättiden var slut idag :P smart! som tur var så fanns det en ledig tid idag ändå
mmm men hej så jävla trevligt
gick till tunnelbanan för att hinna med sista tuben till ropsten,
och så ställer som in den! och jag tänker att jaja det gör dom i bland sen kommer
den tilllbaka efter 5 minuter, även om man måste vänta lite till.
Men det gör den inte! och det står bara Ropsten 05.30!
har jag gått i tid till tunnelbanan för att få veta att jag får åka hem halv 6!?
nä. jag tog en taxt, som vanligt
så lurade han mig på omvägar för att taxametern ska ticka på.
Men det var fan värt pengarna att få komma hem!

onsdag 14 december 2011

sötos

hade ännu en rolig kommentar från en unge idag ( ja jag har bara saker att skriva om
från praktikplatsen och barnen eftersom jag inte pratar eller gör nåt annat just nu!)

En flicka med supersvenskt namn (och uppenbart svenskt utseende) är lite upprörd för
att hon inte får välja vad hon vill på elevens val på fritids:
flicka: allså! jag vill också ha hemspråk!!!
fritidsledare: du vill också ha hemspråk...på elevens val?
flicka: JA!!
fritidsledare: men vad pratar du och dina föräldrar för språk hemma?
flicka: svenska!
fritidsledare: då är ju det ditt hemspråk, vill du ha det?
flicka: nej

fick också höra från en sötpojk att "du är verkligen en jättebra fröken"
och han fick upprepa det 3 gånger eftersom jag är döv,
så sista gången skrek han det svinhögt ^^

hejhå

Hejhallå!
I morgon är jag ledig! How jävla asum är det inte att inte behöva stiga upp 3 timmar innan solen har gått upp!! Så ikväll ska jag dricka lite alkohol och dra på asylum, fast i omvänd ordning ^^ här får ni dagens bild på mig:

och här får ni en bild som visar hur ungefär 95% av mina cambilder ser ut, vara snygg är bara för tråkiga människor! Jag är ball och ful :)

fryser ihjäl

Allså jag fryser ihjäl i min lägenhet! Det är fan svinkallt! Det kan väl ändå inte vara meningen att man ska behöva sitta med vinterjacka inne eller? Och elementet är ingen mening att skruva på eftersom det är sssb som sköter temperaturen. Jag är en frusen människa, skruva upp eller ge mig ett jävla värmeelement! Eller sticka en sån här till mig:
källa: emmasays.se


Jag försökte förövrigt skapa lite brasa genom att tända alla mina värmeljus (det heter ju ändå VÄRMEljus) och upptäckte då att min tv hackar varje gång jag trycker ner knappen på tändaren, hur jävla muppigt är inte DET! Att det ens kan störa min antenn, min tv är fan bra märklig ^^

klad tjej

Först när jag kom till praktiken idag mötte jag en kvinna (ingen aning vem det var)
som gick förbi och sen vände sig om och sa :
"du jag har sett dig ett par gånger och måste bara säga att du har så himla coolt hår! Det finns nog inte många som skulle klä i din hårfärg men du är så himla snygg!"
Hur glad blir man inte då? :D

Sen släpptes "girl with the dragon tattoo" -h&m serien idag, och där fanns en sån kofta som jag har letat som en idiot efter i ett halvår (en "tunn" grå utan knappar med stor huva ala Dregen-style) men aldrig hittat nån. Plus lite andra fancy grejer.
Så jag begav mig in till stan efter praktiken. Och det var jävla tur, sjuk hysteri kring de där grejerna tydligen, fanns nästan ingenting kvar och då var klockan bara 2! Så om ni funderat på att handla nåt och inte gjort det.... kan ni ju glömma det :P MEN det fanns en jävla kofta kvar, i min storlek! Och den var så jävla snygg och precis som jag velat ha den! Bilden gör den inte ens lite rättvisa! Provade lite andra grejer i kollektionen också, men allt annat hade sjukt märklig passform och var inte alls så vidare snyggt på! plus att jag hade 20 % rabatt! How asuuum!
(det vita linnet såg asfint ut på modellen nedanför, det såg ut som skrääääp i verkligheten)