fredag 30 november 2012

min vääääcka

Ja jag är ju sämst på att skriva vad som händer. Det händer inte så mycket som är så vidare intressant för er att veta, men nu skriver jag om min vecka ändå. Såååådeså, bara för att ni ska få nåt att läsa :P

Måndag- ööööh. ? Nä kanske inte ^^

Ja iallafall, har praktik 3 av 5 dagar denna vecka. Det är kul, fast det är satans tungt att stiga upp klockan sex, jag är verkligen inte inte inte någon morgon människa. Hade jag bara lyckats somna på nätterna hade det ju gått lite lättare, men jag sover i snitt 4 timmar de nätter jag ska upp tidigt (och nej det spelar inte nån roll om jag stigit upp astidigt natten innan, det sitter i huvudet, jag får sån där störd insomningsstress som gör att jag inte sover).
Vi hade trepartssamtal i onsdags, vilket för er som inte vet innebär typ utvecklingssamtal med en lärare på universitetet och min praktik-handledare. Det kommer alltså en lärare från universitetet och tittar när jag håller lektion och sen pratar vi om det. Det gick bra, fick bara positiv respons. Han tycker att jag fångar och inspirerar barnen på ett speciellt sätt, att jag har förmågan att få deras uppmärksamhet och intressera dem. Kan ju bero på att jag fortfarande är 8 år själv i huvudet :P Nä men det är kul, speciellt när barnen är snälla och älskar mig ;)
Annars har jag pluggat. I går åkte jag till Vikanders och pysslade med barnen, vi gjorde en jättefin julkalender, eller jag och Odin gjorde det mesta, Vidar glittrade lite julgran och Bore lekte hyperaktiv pippi långstrump haha ^^ älskade älskade barn vad skulle jag göra utan er :) Sov där inatt för syrrans man var bortrest, så upp i morse och klä på barnen och sen iväg till praktiken. Ja och nu är det fredag. Ikväll ska jag plugga så mycket jag förmår. I morgon ska jag till Malin och mysa och baka med Hankan och Anna :D
På tisdag nästa vecka ska jag till leksaksmuseet med barnen i skolan, ska bli kul! Bortsett från att vi ska åka buss, pendeltåg och tunnelbana med allihop ^^ Hehe nä det går säkert fint :)

världens längst och möjligtvis väldigt ointressant inlägg men ändå :)
Och ja, jag hatar posten, jag hatar vår brevbärare, jag HATAR posten. 

tisdag 27 november 2012

Öppet brev till tomten

Hej Tomten!
Hoppas du läser min blogg. Jag vill ha dessa, om dina tomtenissar inte kan fixa ihop dom så kan du köpa dom på have2have. Storlek 40. Tack på förhand!

Mvh
Ellen
(Äter gröt varannan dag, minst!)

söndag 25 november 2012

åketråk

Jag har världens tråååkigaste blogg nu för tiden. Innan skrev jag massa roliga inlägg om man kollar tillbaka, nu skriver jag bara om vad jag gjort eller så gnäller jag. Suck. Man kanske skulle lägga ner iallafall. Eller äh! Jag skriver ju ändå mest för mig själv, ni måste ju inte läsa :P

lördag 24 november 2012

kalas

Min systerson/gudson fyllde 5 år igår, så det vart lite släktkalas igår. Idag skulle han ha barnkalas så jag bakade en lego-tårta till honom fylld med nutella, vaniljkräm och banan. Kakinnehållet var jäkligt gott, smakade typ marängsviss :) Men när man är 5 år spelar det inte så stor roll hur kakan smakar, det viktiga är hur den ser ut ^^

torsdag 22 november 2012

tisdag 20 november 2012

All we can do

Det händer inte direkt en massa bra saker nu, så jag låter helst bli att skriva då för att inte kötta massa avfall på er, eller ja vafan jag skriver ju inte så ofta ändå direkt (sårri) :P

A juste! Som ni ser så ändrade jag lite på sidan, om nån undrar vars texten kommer ifrån på headern så är det keep breathing - Ingrid michaelsson. Förjävla fin låt!

söndag 18 november 2012

Jaa... den här helgen var ju både riktigt bra och riktigt jävla sugig.
Just nu vill jag bara åka härifrån, så trött.

fredag 16 november 2012

konst-igt

Jag blir  verkligen riktigt riktigt glad när mina närmaste vänner gillar mina målningar. Fick ett sms av jasmine idag om att hon hade sett min utställning, och jag blev så himla glad över det hon skrev. Det betyder så mycket att mina bästa vänner gillar mina grejer, för att jag vet att dom inte ljuger! Blir verkligen rörd att ni gillar mina grejer! Personligen så blir jag ju aldrig nöjd med nåt, och blir jag det så går det oftast över på en vecka o sen är den inte fin längre haha ^^ Men ja jag har ju rätt rå bild över mig själv och allt jag gör :P Sen att folk vill köpa mina saker det fattar jag fortfarande inte riktigt, jag tror ju mest att det är till välgörenhet för mig för att jag är fattig :P men jag blir alltid glad när nån vill ha nåt såklart!
Min pappa vill alltid visa mina tavlor när han har folk hemma hos sig, det tycker jag är så sjukt pinsamt för att jag inte tycker att det är nåt att visa upp o "skryta med", då tycker han att jag är dum i huvet och visar dom ändå ^^ Min pappa är en väldigt bra konstnär, mycket bättre än mig, så det är ju skitkul att vi har samma intresse, för han blir så exalterad <3

Nä nu ska jag till Hanna och kalasa med henne och lite falugrabbs!

torsdag 15 november 2012

bio bio bio

var på bio med malin o hanna. Riktigt riktigt bra film! Se den, oavsett om ni gillar de föregående eller inte. Denna var lätt värd att se!

I morgon är det fredag, för mig är det söndag idag, så det blir helt skevt. Men ja, ska väl försöka somna inatt också, det går väl lika bra som vanligt när jag ska upp tidigt. skithuvve.

onsdag 14 november 2012

vilken jävla dag

vilken jävla dag jag haft. Min visdomstand har börjat fucka ur igen, var ett bra tag sen sist. Men i natt gjorde det så ont att jag sov ungefär 3 timmar, har ju ännu svårare när jag vet att jag ska upp svintidigt och åka till praktik också. Eller jag har alltid svårt att somna om jag ska upp tidigt, hur jävla trött jag än är. Vaknade i morse, som en död säl. Tog mig till tåget och så småningom visar det sig att det skett en olycka i sollentuna så jag kommer bara till ulriksdal. Där var det ju tänkt att man skulle byta till buss. såååaaatte. Det var seriöst 1000 pers som stod och väntade, pendlar ju rätt mycket folk till sollentuna. Och under de 2 timmar jag stod där kom det 3 bussar. Yeeeoi. Har aldrig sett så mycket folk som väntar på buss, man fattade inte vart kön slutade :P Men ja jag insåg att det var ingen chans i världen att man skulle komma på, så jag gick tillbaka och satte mig på pendelperrongen. så småningom började tågen rulla, och jag kom fram till skolan. Fick tokstressa igenom en lektion med eleverna som skulle tagit 2 timmar och jag gjorde den på 35 ^^ Well well dagen fortsatte jävligt bra sen iallafall för jag har världens underbaraste klasser och jobbar med, en grabb sa en så sjukt rolig grej idag så jag skrattade så jag grät. Dom är så galet kul o lyssna på, älskar deras diskussioner! Det är alltså 2 tvåor jag har, fantastisk ålder. Löv them!

Ikväll ska vi på asylum, denna vecka blir det fest 3 gånger. fattar inte hur jag ska palla :S Men ja jag har inte vart på krogen på typ en månad så man får väl ta alla missade gånger på samma vecka då :P uueeeh. Hoppas jag inte somnar innan hankan o malin kommer, peppenpeppen, redbull?

söndag 11 november 2012

jellybeans

malin hade köpt harry potter jelly beans som vi provade igår haha, ja vi spottade ut typ allt men det var sjukt kul! först kollade vi inte vad vi stoppade in i munnen vad det var för smak, men det slutade med att malin höll på att kräkas så vi tittade innan vi smakade sen haha, helt sjukt att man sitter o äter godis som smakar kräk!
"- Det här måste vara kräk!!
- tror du? öronvax kanske? eller hur smakar det?"
Ruttet ägg var värst, helt jävla fruktansvärt. Vaknade på natten o hade fortfarande smaken kvar i munnen. Men kul som fan vare, sjukt duktiga på att koncentrera smaker, allt smakar verkligen jättemycket!

Uggla

Nu är det såhär, jag älskar magnus uggla. Tycker han är så jävla skön gubbe! Överlycklig att han är med i så mycket bättre på tv4. Igår gjorde han en grym version på miss lis låt "i heard of a girl".
 
Magnus version:
http://www.tv4.se/s%C3%A5-mycket-b%C3%A4ttre/klipp/magnus-uggla-i-heard-of-a-girl-2237460

torsdag 8 november 2012

konst


Idag har vi vart på museeum med klassen. Jag har aldrig sett så många snoppar i hela mitt liv ^^ Först var vi i tensta på tensta konsthall, där ställde bland annat marie-louise ekman (gösta ekmans fru), och ja de flesta av hennes hennes tavlor är ju lite,eh speciella. Jag, Elina och Tilda hade ju rätt roliga bildsamtal om konsten ^^ Sen åkte vi till kulturhuset och kollade på Katarzyna Kozyras utställning. Hon hade bland annat ett filmspel om när hon förklätt sig till man och gått in på den manliga avdelningen av nakenbadet i ungern. Vi var väl mest förfärade över att dom hade satt kameran i perfekt position för att bokstavligen se rätt upp i skrevet på varje man som badade. Så en snoppdag helt enkelt ;P


och till något helt annat.
När vi kom till tensta i förmiddags blev vi rejält chockade, en man låg på perrongen och fick hjärt- o lungräddning av en annan man. tydligen var det för sent. vi fattade inte riktigt eftersom ingen ambulanspersonal hade kommit än. obehagligt som fan iallafall, man vill ju faktiskt förneka döden.

tisdag 6 november 2012

fisbok

hahaha upptäckte precis att det finns en "övrigt" - mapp på ens mail på facebook. 89 meddelanden från ett helt gäng med okända människor hahaha ^^ facebook visar tydligen bara mail från människor man har nån slags kontakt till eller nåt, och inte resten. Roliga mail man kan få allså, människor... :P