tisdag 29 januari 2013

IKEA

Jag vill ha denna stolen! Bilden var ju rätt kass, lite migränvarning ^^ Men i verklighet är den helt underbar, tycker jag då! Hade lätt köpt den om jag haft nånstans att ställa den, men det har jag ju inte...

måndag 28 januari 2013


måndag

Ja det blir ju ungefär ett inlägg i veckan uppenbarligen, så här får ni vad som hänt sen förra måndagen :P I onsdags var vi på Johan glans på cirkus, så jävla rolig den människan är! Jag skrattade så mycket att jag mådde illa, så jag fick pausa lite ^^ Det bästa är att man känner igen sig i allt han säger, det är nog därför han är så fruktansvärt roligt! Helt klart värt att gå o se om man har möjlighet!

I fredags var jag hos Bex, drack vin o käkade tacos, och snackade en massa såklart :) Mysigt! I lördags hade jag förfest här med Malin & Pernilla, sen drog vi till rocks, många man kände men inte så mycket folk överlag trots att det var löning. Igår låg jag i sängen hela dagen bortsett från när jag städade köket. Idag har jag massiv spänningshuvudvärk och hoppas bara att det inte är sjuka på gång, tror dock inte det utan att det beror på nåt annat.

måndag 21 januari 2013

måndag

I morgon börjar jag den nya kursen, så jag fick passa på att skapa lite innan jag får skolångest igen :P Och nu är denna dagen också slut ^^ Fått låna "femtio nyanser av honom" och ska börja läsa den o se om den är så fantastisk som alla säger ;) Jaaooo.. på onsdag ska vi på Johan Glans, det ser jag ultramycket fram emot :) Fattar inte att det redan gått typ ett halvår sen vi bokade :S

lördag 19 januari 2013

vinterglitter

Idag var en sån sjukt vacker dag! Svinkallt och sol! Pyttesmå iskristaller blåste av träden och glittrade i solen, allså det var helt sjukt vackert! Som att nån hällt spannar med glitter i luften, jag stannade och bara stod o stirrade i flera minuter, har aldrig sett nåt sånt innan. Stod typ o väntade på att det skulle skutta fram nån fantasyfigur från Narnia eller en glittrande Edward Cullen ;) Ja jävlans vackert var det! bilden är förövrigt snodd från google bara för att ni skulle få en bild ^^ Gick inte o fota glittret idag så :P

fredag 18 januari 2013

top shop

Top shop kan det där med västar. Synd att de är förjävla dyra bara och jag är förjävla fattig för att köpa :P

you should know me by now

Ja, jag har inte så mycket att skriva, som vanligt. Min fantasi är nollkommanoll. Jag ska till hankan strax och imöra ska jag på finmiddag hos storebror. Börjar inte skolan igen förrän tisdag, rätt drygt att vara ledig hela tiden (fattar inte att jag skrev det där). Nu ska jag kolla på slutet av Greys innan jag hoppar på tunnelbanan.

måndag 14 januari 2013

i kroppen min

Jag gissar att inte så många har missat denna bloggen, men jag tipsar er som faktiskt har gjort det. Kristians (trummis i sugarplum fairy) blogg om hur det är att veta att man ska dö snart. Jag gråter till ungefär varannat inlägg han skriver och han skriver så fantastiskt vackert. Läs.
http://ikroppenmin.blogspot.se/

"Här finns ingen instruktionsbok. Varje dag blir ett nytt försök att lösa en omöjlig uppgift – en strävan efter att lösa ett problem som inte syns, men finns.
   Jag har döden i min kropp. Den ruvar i mitt mellangärde."

söndag 13 januari 2013

Haha jag raderar alla inlägg jag skriver ^^ jag bloggar ju bara när jag är arg eller upprörd haha, och jag vill inte bara ha massa negativa saker :P jaja ska bättra mig :P är i Älmhult hos mormor nu och i morgon åker jag tillbaka till Stockholm igen, tråkigt att bo själv igen men kul att börja skolan

lördag 12 januari 2013

"Gud älskar dig precis som du är. Bara du ändrar på dig och lovar att aldrig göra om det. "

"jag syndar och syndar. Annars har ju Jesus dött helt i onödan". 
I hear you

fredag 11 januari 2013

Hej hej

håhå jaja! Nu ska jag minsann kompensera för alla bilder jag aldrig lägger upp! Satt nu och kollade igenom bilder jag vart taggad på på facebook, och jesus kristus, jag är ju den mest nostalgiska människan i världen, vilka fantastiska minnen haha! Jag hade ju huggt av min ena arm för att ha en tidsmaskin som man kunde åka fram o tillbaka i !  (nu tror ni att jag har knarkat och blivit knäpp, nähe vetni, jag har ätit räkor och kollat på wallander ikväll, sådeså!)

MEN ja här kommer ett helt gäng med bilder som jag gillar,, från min fisbook :)






















tisdag 8 januari 2013

ryggsäck

Jag behöver en ryggsäck, har så satans ont i ryggen så jag kan inte packa alla jäkla skolgrejer i handväskan, blir ju helt sne! Råkade se denna turtlesväskan på tradera! Jag hade en precis likadan när jag gick på lekis, helt jävla underbart ju! Är sjukt sugen på att köpa den haha, jättefin ju, å andra sidan stod det såhär i annonsen:
Väskan är tänkt för barn, så storleken är något mindre och remmarna är inte fullt så långa som en vuxen person möjligtvis vill ha dem.
Som att dom verkligen inte vill att jag ska köpa den ^^ Ser ju kanske lite mongo ut om remmarna inte räcker till armarna haha, jag är inte riktigt lika liten som jag var när jag var 6, då var den jättestor :)
hahaha alltså gårdagens inlägg var ju rätt flummigt, jag somnade ett par gånger när jag skrev det så det kan ju berott på det :P har vart nere i byn och fixat lite mer grejer till mina drömfångare jag håller på o gör, min mora lär mig virka till dom också, blir fiiint :) För er som är härifrån så kan jag meddela att Parfymeriet i Tingsryd lägger ner hehe, konstigt. Iallafall var det 50 % på allt, så jag gick dit ,som resten av halva Tingsryd också gjorde, så jag gick ut igen :P
Jag har skrivit så många utkast att jag har trott att jag bloggat, det har jag ju tydligen inte, på evigheter :P Men så har jag ju ingenting vettigt att skiva om heller, är sjukt imponerad att det är så pass många som läser varje dag trots att jag inte skriver nåt! Ska försöka skriva nu, nu måste jag börja plugga med så då har jag ju ändå datorn uppe! I morgon ska jag plugga och förhoppningsvis träffa elinor och freja :)  Ja jag skriver förhoppningsvis mer vettiga inlägg snart, skulle bara säga att jag lever eller nåt. jeeez jag låter verkligen lika tråkig som jag känner mig, jaja det får väl vara så, grått, tråkigt och allmänt js....

tisdag 1 januari 2013

now is good

såg en jättebra film idag, om man gillar sorgliga dramafilmer. Grät ögonen ur mig! som Malin sa, det är en sån där film som man gråter så man liksom hulkar, inte bara att tårarna rinner. Jättefin.
Sen är ju dakota så jäkla bra också! Handlar om en 17årig tjej som har leukumi, hon har avbrutit sin cellgiftsbehandling för hon vet att hon inte kommer att överleva. Så nu vill hon bocka av sin lista på saker hon måste göra innan hon dör.
Åh jag önskar att jag inte hade sett den så jag kunde se den igen nu.