onsdag 27 februari 2013

sportlov eller nåt

Hallihallå! vilket fint väder det varit idag då! Synd att man satt inomhus på lektion dom bästa timmarna...En lektion som förövrigt var den värsta i hela mitt liv, helt jävla meningslös. Hela kursen är sååå dålig, synd på en kurs som är såååå viktig (Vi läser bedömning om nån undrar). Sen har jag käkat med Elin och pratat massa skit :) Så sjukt mycket folk, eller ja typ bara ungdomar, på stan bara. Jag hatar när det är så mycket folk. Hela stockholm har ju sportlov.
Har ni föressten märkt hur ljust det blir på kvällarna helt plötsligt? På en dag typ! Nu är det ljust ända till halv 18. Det betyder att det snart är våååår! När ändrar man till sommartid btw?
Jaja blabla helt ointressant inlägg. I morgon ska jag tvätta och plugga, joråsåatte.

söndag 24 februari 2013

åh topshop!

Jag vill ha denna ryggsäcken såååå-ååååå mycket! Jag ska inte packa alla grejer i handväska eftersom jag har så dålig rygg, så jag måste ha en ryggsäck. Eller jag har ju en ryggsäck, men den är hemma i tingsryd och det är en sån där hikingrygga så jag ser alltid ut som en tysk turistande scout ;) Jag vill ju ha en snögg ryggsäck och detta var nog den vackraste jag sett! Acid denim med nitar, my kind of shit. Såatte man kan ju gå o hoppas på att man hittar 35 pund på gatan så man har råd att köpa den. buhä varför är jag inte rik

filmkväll

Har haft en slappig söndag. Nu ikväll har jag bara kollat på film. Kollade först på searching for sugarman, helt okej, sista 20 minutrarna var bra! Men sen kollade jag på Paranorman, så jävla bra film! Skitrolig och så snygg! En av de bättre animerade filmerna jag sett, så se den, om ni gillar den typen av film :)

lördag 23 februari 2013

hahaha


boarding school

Jag kollar på en dokumentär om internatskolor för barn i england. eleverna börjar där när dom är 8 år. Jäääättebra tycker föräldrarna. Helt jävla idiotiskt tycker jag. Tänk att skicka iväg din unge för att bo på internat resten av sin skolgång. Låter det inte mer som föräldrarna vill bli av med barnen? Vilken mamma eller pappa skulle låta ens 8åring flytta långt hemifrån, ens om det var för att de skulle få den bästa utbildningen i världen. Dom träffar förhoppningsvis föräldrarna var 10e dag.....De ungarna lär ju bli lagom skadade när de är vuxna. När de är hemma och hälsar på gråter de hysteriskt för de saknar sina föräldrar så mycket. Hur bra kontakt tror ni att dom lär ha med sina föräldrar? Dom lär ha jävligt mycket bättre kontakt med internatskolans sjuksköteska än sin egen mamma. Jesus kristus. Hur kan en förälder tycka att det är värt att "överge" sitt barn bara för att dom ska bli välutbildade? Idioti om du frågar om min åsikt.

Ojoj

Jag skulle ha en lugn fredag igår för att uträtta massa vettiga saker idag tänkte jag. Det slutade med att jag drog ut på krogen med syster och hennes kompis. Joråsåatte ^^ Det var jättesköj, vi var på ljunggrens (tror jag det hette?). Men det blev inte så mycket vettigt uträttat idag med andra ord haha, men jag gick iallfall till karlaplan en sväng o handlade. Fantastiskt väder idag, känns som våren är på väg! :)
Ikväll ska jag o hankan hem till Maulin o kolla på melodifestivalen! Jag har fan inte missat en enda deltävling, jag vet inte om det är imponerande eller tragiskt ^^ Kan ju försvara mig med att vi faktiskt förfestade till det förra lördagen iallafall haha...

fredag 22 februari 2013

mysfredag

Idag steg jag upp massa tidigt, åkte till skolan och hade seminarie. sen drog jag, Elina, sandra och sara till naturhistoriska! Vi käkade på fossilen, inget att rekommendera men vi var jävligt hungriga. Sen kollade vi på flygande monster i 3D på cosmonova, egentligen inte heller så mycket att rekommendera eftersom det var skitsuddig bild hela filmen, men vi hade kul ^^ Oooch sen gick vi på museet och kollade på Lemmlar! Jättekul dag med 100 miljoner skratt, perfekt fredag! Sen stack jag till ÖB, tränade och nu ligger jag i sängen och tar det lugnt.

"Allså dom sätter in lemmlar överallt där dom tycker det ser lite tomt ut! Vi borde ha det i uppgift till barnen, räkna antalet lemmlar på naturhistoriska"

" Din lemmel! Visst säger man så?
Nä man säger din lymmel...!"

"Oj hade vi så stora valrossar i sverige!!?? Det står att han fick flytta från sverige...
- För han fick inget jobb här?"
svar på kommentar till Frida:
Ja den första filmen är ju inte så läskig, men man ska nog titta på den tillsammans med honom iallfall. Jag tror han skulle tycka den var superbra!

Jasmine svarade också på din kommentar ifall du inte såg det! :) :

Svar till Frida. Daniels äldsta dotter älskar Harry potter. Hon har bara fått se de första, de på slutet har väl typ 15-årsgräns eller mer..? Men hon och O är väl ungefär i samma ålder? Testa första filmen o se om han gillar den eller tycker den är läskig :-)

Jag svarar oftast på kommentar direkt i inläggen eftersom folk inte får några notifikationer om att jag svarat och kan missa det annars. så ni vet, om ni som inte berörs av det stör er på det :P

torsdag 21 februari 2013

blogg-tips


Ni som känner mig vet kanske att jag är galen i mat och allt som går att äta, jag gillar den mesta mat, men främst god mat ^^ dom i skolan vet precis hur tjurgrinig jag blir när jag inte får äta. Alltid när vi går förbi pressbyrån på morgonen ropar jag "buuullleeee!". Så ja, det är gott med mat :)
Iallafall till saken. Jag har två bloggar som jag älskar att läsa, matbloggar! Dom bästa matbloggar jag vet :) Man blir sugen på i princip allt dom gör, dom tar så fina bilder och förklarar perfekt! Bloggarna heter Jennys Matblogg och Kryddburken. Klicka på bilderna så kommer ni till respektive blogg (översta är jennys matblogg och understa kryddburken)


tisdag 19 februari 2013

phew phew


Så jäkla skönt att vara klar med tentan! Brukar inte sitta o stressa sista dagen men idag var det fan panik ett tag, lämnade dock in den en timme innan deadline. Panikade loss ett tag i morse när nätet inte funkade :P Japp sen insåg jag att jag inte varit ute ur huset och knappt rummet på två dygn, så jag bestämde mig för att gå till stor-ICAt (ett lite större ica som jag börjat kalla storicat). Iallafall där gjorde jag världens fynd! Dom sålde harry potter och dödsrelikerna för 39 spänn, vilket kap tyckte jag, speciellt eftersom jag varit sjukt sugen på att se den igen. Har inte sett den sen bion. Så nu är min harry potter- filmsamling komplett i DVD :)
I morgon är det intro för C-uppsatsen och på torsdag börjar nästa kurs, didaktik. Joråsåatte här körvipå!

måndag 18 februari 2013

Min måndag

Såhär såg min dag ut:
vakna, Plugga, plugga, plugga, plugga, träna, äta, plugga, plugga, plugga, magkatarr.

Dagen i morgon ser precis likadan ut. Bortsett från efter 16.00, för då ska tentan vara inne
så då behöver jag inte plugga nå mer.

nu orkar jag inte plugga mer, nu ska jag pausa och kolla på
skräptv och klappa mig på stackars magen

----
ja just de, och helgen var bra. Smörgåstårtan var tillochmed godare än jag minns, den är kickaaass :) Vi kollade på melodifestivalen såklart :) och sen drog jag ut på pub med ett par tjejer som jag aldrig pratat med förr, det var skoj!
I går kollade jag på tv och åt kinderägg, slut.

lördag 16 februari 2013

heavy load

skulle vinka som drottningen, det syntes inte så väl. Bäst är att underarmen blev suddig så det ser ut som handen flyger, alternativt att jag har jättemycket lurvigt ljust hår på armen ^^
Well well ska snart iväg till hankan och äta världens godaste smörgåstårta :D Sen blir det partaj, tro det eller ej!

fredag 15 februari 2013

hejsan

Mötte en sån ball gubbe på stan!! Han var 60+ hade långa gråa dreads och töjd septum-piercing. Och så gick han i kostym och snyggrock och såna där gubbiga små dumbledore-glasögon. Så jävla fräsig farbror! Jag bara råglodde på honom haha.

Drömde inatt att jag födde barn, utan att veta att jag varit gravid. Helvete i havet vilken panik jag hade, lite obehagligt med ett spädbarn utan någon som helst förberedning och plan i livet. Sen kom jag ihåg att jag hade sett alice i underlandet för nån dag sen och att man skulle nypa sig i armen och vakna, i förhoppning att det var en dröm. Jag nöp mig i armen, men inte fan vaknade jag ^^ Panikade lite till i drömmen. Sen blundade jag och sa "låt det vara en dröm" typ 100 gånger, och då vaknade jag haha, lättad som jag vet inte vad. Trevlig med bebisar men jag vill helst inte föda en bebis utan att veta om det tack :P

OCH inte att förglömma! Idag fyller världens bästa Jasmine 26 år GRATTIS TILL DIIIIG! <3



svar på kommentar till Frida: haha det vet jag väl, känner mig inte det minsta oälskad. Tyckte bara bilden var sådär roligt bitter ^^ Jag fick ju mysa på alla hjärtans dag med hela 3 grabbar, det är inte många som har den turen! ;)

torsdag 14 februari 2013

tåårsta

Hehe skönt sätt att se på alla hjärtans dag ^^

Idag har jag pluggat. Eller ja plugget i skolan gick inte så bra, vi pratade mest om ansiktsbehåring och gympa :P Hemmaplugget gick bättre och nu ska jag strax till Vikanders för o passa kidsen medan syrran o Jonas ska ut o käka!

onsdag 13 februari 2013

fat tuesday

Igår var det fettisdagen. Blandar ihop alla dagarna så jag tror det var igår iallafall :P satt på föreläsningen igår och frågade om det var måndag tisdag eller onsdag. Och hade verkligen inte en aning. Ja tillbaka till semlan. Jag hatar semlor, har fortfarande inte fattat grejen med bröd i kombination med grädde. Därför gillar jag inte heller tårta. MEN den snälla människan som bor i min korridor hade fått med sig en hel hög med semlor från nåt event och ställt in en semla till varje person i köket. Supersnäll! Synd att jag inte äter semlor, kunde ju vart chokladbollensdag eller nåt ;) Haha nä jag smakade faktist lite (efter jag skrapat bort grädden) och det var helt okej, svinmycket kardemumma i :)
Har sån magisk jävla huvudvärk idag, hjärnan går i ultrarapid och allt är bara sämst! Skulle plugga intensivt hela denna dagen, hur bra gick det...ja 1 timma har jag väl lyckats plugga. Börjar bli lätt stressad över att inte hinna klart med denna tentan :S Jävla bajshuvve jag har. Ska försöka duscha bort huvudvärken nu, funkar ibland! Behöver väl slappna av eller nåt kanske.

onsdag 6 februari 2013

pyssel

 Idag fixade jag till en jeansväst som jag inte använder. Från början var det en jeansjacka som jag köpt billigt på tradera, klippte av armarna och nedre delen på jackan. Och idag målade jag på Hellacopters-loggan. Blev riktigt bra! Nu ska jag bara hoppas på att färgen håller :P Ska stryka den och lägga på ett lager till, well well ett tag håller det väl :) Nöjd blev jag iallafall!





svar på kommentar till Hanna: jaaa det vore nåt :) Din smörgåstårta är ju den bästa jag vet!

lördag 2 februari 2013

helg


Igår var jag hos syster och träffade ALLA mina syskonbarn! Underbara barn, ibland vill man bara äta upp dom för dom är så himla söta. Älskpälsk! Idag ska jag till maulin o vara svensk o kolla på melodifestivalen och käka tacos!
aaaah jag är så satans sugen på smörgåstårta -.-

fredag 1 februari 2013

böl

Jag har blivit så satans blödig, eller ja det har jag varit länge, men nu är det sådär extremt! Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag vart gravid, då börjar man tydligen gråta över märkliga grejer ^^ JA iallafall, jag grät till Masterchef, för att en person vann immunitet....ba åååååååhh buuuhuuu vad vackert!! Sepe. Jag grät till "trinny och susanna stylar om sverige"...det kan iofs berott på att britterna har så jävla dålig klädsmak så jag grät för att det var så fult. Hur kan man låta BRITTER styla svenskar!? Vi har ju bättre stylister själva. Såg ett brittiskt stylingprogram för ett tag sen då dom stylade henne med långärmad röd polotröja och en blommig klänning med smala axelband över....vänta lite, var i eran hjärna är det snyggt nånstans?? Äh jaja folk tycker säkert jag klär mig förjävligt också, men jag ser verkligen inte hur någon kan tycka det är fint. Ja det fanns ju ingen bild på det men ni får föreställa er lite i huvudet ^^