torsdag 21 november 2013

tårsta

Skräpig natt jag haft inatt, kunde verkligen inte somna överhuvudtaget :( händer rätt ofta i mitt liv iofs, jag kan börja fundera på bullar eller igelkottar och kan aldrig somna. Som "tur" var skulle jag inte gå till skolan o anstränga hjärnan nåt för jag hade tid på sjukhuset istället.. men åå denna ångestbyggnad >.<
Nu sitter jag vid min gamla dator (då den nya inte funkar som den ska) och skriver med en hand, den andra handen måste jag hålla i skärmen med för det är glapp o annars funkar det inte, smidigt va? ;P Lite opraktiskt om jag ska behöva skriva 12 sidor naturarbete såhär hahaha, får fråga om man kan få köra sitt arbete i diktafon istället! det vore ju skoj!
ska dra iväg till gymmet när matkoman lagt sig för att få lite energi igen, hejhå peppa på.

tisdag 19 november 2013

tårarnas reservoar

AAaaagh vilken värdelös vecka detta varit hittills -.- Skulle lämna in min nya dator idag, för den är paj (surprise, jag får alltid lämna in mina nya tekniska grejer, dom är typ allergiska mot mig). Och snubben på Siba var så stört otrevlig, han ville inte alls hjälpa mig o bad mig gå hem med datorn igen o ringa datorföretaget istället. OCH istället försökte han pracka på mig ett abonnemang med mobil istället, vafan det var inte alls därför jag kom!? Sen kom jag hem och så la min mobil av totalt haha, så jag kanske skulle tagit erbjudandet ;P Nädå den startade igen efter ett tag men nu är det verkligen på upphällning. Problemet är ju då att varenda mobil som finns i affären är ju stora som hus, man vill väl inte gå omkring med en A4-mobil heller!? Enda i normal storlek är iphone och det kommer jag inte skaffa någon.Får väl bli en gigantmobil ändå så småningom, suck. Jag har för små händer.
Och jag måste köpa kurslitteratur som jag ska ha läst till på måndag, men jag har inte så mycket pengar kvar :S
Jajaa var bara tvungen o gnälla lite, är så sjukt irriterad. Men jag lagade jääävligt god lunch idag iallafall, mat blir man ju glad av ;)

Jag hade förövrigt en riktigt bra helg i allafall :) Galenskaparna på fredagen och massa familjmys hela helgen!

tisdag 12 november 2013

redan tisdag

hallihallå! Har som sagt varit hemma i tingsryd i helgen och kom tillbaka till sthlm igår, heeelt underbart mysig helg! Jag och moran bakade pepparkakshus i 3 dar (3 st). Det är typ den roligaste förberedelsen inför julen, skitmysigt och underbar kvalitetstid med mora. Det hus vi själva ska ha hemma är inte klart, så ni får se bild på det vi ska ge till biblioteket i tingsryd som dom ville ha till julskyltningen. Utöver det firade farans dag med gåsmiddag på hemma hos (oss). En restaurang i växjö som är typ den mysigaste jag varit på, det är verkligen som man är hemma hos någon. Vi åt hummersoppa till förrätt istället för svartsoppa (som är gåsblod med pepperkakssmak, det såg ut som hejkomohjälpmig). Sen åt vi sveingod gås med potatis och helt perfekt äppelsandkaka. Övermättnad deluxe. I måndags var jag hos frissan o fixade håret och sen åkte jag tåg! Tur att jag inte åkte idag för då hade jag aldrig kommit upp (ett tåg spårade ur vid södra station så all trafik kaosade).
Till helgen kommer päronissarna igen haha, då ska vi gå på galenskaparna! Woooophoo, jag älskar galenskaparna! :D

torsdag 7 november 2013

torsdag

Tjäna, redan torsdag. Veckorna är helt sjukt snabba. Hinner inte ens nästan med! Ska hem till Tingsryd denna helgen, det var egentligen inte alls planerat men nu blev det så. Sista gången jag åker hem innan jul iallafall för sen hinner jag inte. Blir en intensiv helg som vanligt när man är hemma så kort tid. ska hälsa på mormor, fira fars dag, till frissan och fixa mitt hår som ser förjävligt ut (bara det tar en halv dag, jävla hår jag har) och så ska jag o moran börja på pepparkakshuset(en). Ja ni läste rätt, redan :P Vi har som tradition jag o min mor att bygga ihop ett rätt maffigt pepparkakshus, så sjukt kul, så därför måste vi börja i tid då plattorna till huset behöver ligga typ en vecka och torka innan man sätter ihop dom för annars sjunker huset ihop. Nu får dom förvisso ligga i över en månad o torka innan vi sätter ihop det i jul men det gör ju inte så mycket :P Plus att biblioteket frågade om vi inte kunde göra ett hus som dom kan ställa i skyltfönstret, så det ska vi också försöka hinna med att göra. Och utöver detta ska jag hinna läsa 3 böcker, göra 5 inlämningsuppgifter och 2 experiment. HEJ HO LET'S GO!

Bilden är förövrigt fotad men min mobilkamera in i Tildas kaledjoskop, tyckte det blev rätt fränt :)

onsdag 6 november 2013

tjäna



Hejhej! Halloweenhelgen var skoj! Först var vi hos fizzy ett gäng o sen drog vi till slakthuset. Bästa stämningen o va på slakthuset, dom hade sån där plast som man går igenom som på slakthus och sen ligger det i värsta industriområdet, plus att det var fet dimma på natten ^^ Sjuuukt bra utklädda en del människor var, skitkul att se!

Började en ny kurs i måndags, naturkunskap för yngre åldrar, intressant kurs men det är ett jävla skämt hur mycket vi ska hinna göra och hur mycket tentor och inlämningar det är och böcker som ska läsas. Så nu är det full pull plugg fram till 17 januari. jaja det går nog det med! Detta är ju ämnen jag är intresserad av iallafall ^^
Nä hej hopp nu ska jag käka nåt, sen ska jag in till stan o gå på core-pass med Elina