lördag 21 december 2013

say something


har kört jullåtar nu all in nu i 2 veckor bara för stämningen skull. Och mitt i en christmas jul tjohej-skiva kom denna låten. Som helt plötsligt blev en av mina mest lyssnade. Verkligen inte jul nånstans. Men jävligt bra.

http://www.youtube.com/watch?v=xCgv0Eq3dxE

fredag 13 december 2013

LusseLucia


mitt lilla luciatåg ^^ Tygstina och Roger

Vaknade vid 8 idag, trots att jag var ledig. Jag var så sjukt pepp på Lucia haha (och så bankade dom så in i helvete i hamnen). Kollade julkalendern det första jag gjorde i morse, alltså dagens avsnitt var så sjukt bra, jag "spolade tillbaka" 4 gånger och skrattade varenda gång haha, "jättegott". Har börjat älska Fredde Granberg alltså, bra jobbat! Sen satte jag på Luciatåg på youtube och har lyssnat på det i en timme nu haha, julnörden. Nu vill man ju bara baka massa julgodis hela dagen! Men det är nog ingen bra ide då vi har fått mjölbaggar i köket och anticimex ska hit o sanera :P Har numera mina torrvaror i rummet, som att det inte är trångt ändå liksom :P Wellwell! 
Ska snart in till stan o äta lusselunch med Oskar och Esther :) (idag heter allt förövrigt lusse innan). Ikväll ska vi på lussespelning med lussevcps ^^ Malin kommer hit o lusseförar, ska bara fixa lite lussefika med :) 

Lucia är ju förövrigt ett sjukt fint namn, kanske blir lite märkligt att döpa sitt barn till det dock. Men vafan Bingo Rimers barn heter ju Ringo och Rambo, så då kan väl mitt heta Lucia :P

Juuuuuuul juuuuuuuuuuuuul stråååååååååååålande juuuuuuuuuul

fredag 6 december 2013

julkalendern

Alltså jag älskar årets julkalender, bästa på hur många år som helst! Kollar alltid på dagens avsnitt det första jag gör när jag vaknar, min kanal 1 funkar inte på tvn så jag måste kolla på datorn. Jag var så sjukt skeptisk till julkalendern innan den började, har aldrig gillat böckerna om barna hedenhös och är inte så förtjust i fredde granberg. Men jag har ändrat mig, föräldrarna hedenhös är så jävla roliga ^^ Och sen är ju björn gustavsson och per andersson med :) Tycker faktiskt alla skådisar är ovanligt bra!
Men alla tycker ju olika, Elina tillexempel hatar den haha. Jag äääälskar den :)
Är dock förvånad att det inte kommit nån kristen hysteri kring denna kalender, med tanke på att den berättar om julen som en uppfinning av grottmänniskor och inte utav jesus födelse. Med tanke på vilket ramaskri det blev förra året på grund av mysteriet på greveholm och att man inte skulle lära barn om det ockulta så är jag som sagt förvånad! Men bra det, härligt när folk inte gnäller om allt bra hela tiden :)

Haha och ja jag är ett stort barn, jag kollar alltid på julkalendern, varje år, varje avsnitt :)

torsdag 5 december 2013

Hej happyfejs


Sov noll timmar i natt och trodde att detta skulle bli en helt världelös zombiedag där allt går fel, ungefär som igår då jag knappt heller sovit nåt (jag önskar mig förövrigt ett par paket sömntabletter i julklapp :P ). Meeen så gick det inte för hittills har det varit en riktigt bra dag! Efter 100 timmars vridande o vändande gick jag upp, åt gofrukost och drack redbull för att överleva dagen hehe. Tittade på julkalendern och öppnade mitt kalenderpaket! Malin och jag har fixat kalenderpaket till varandra nämligen, huuuur kul som helst att få en julklapp varannan dag typ! Och idag var det världens sötaste present, jag blev helt överglad! Hon har virkat Stina! Med rätt fläckar på rätt ställen o allt, helt sjukt! Titta, hur fin är den inte!?


Sen åker jag till skolan, läser Metro. Och där står det att det ska komma en ny rockfestival i maj 2014. Och vart ska dom ha den då? Joooo GÄRDET! Hur jävla bra, med tanke på att jag bor där :D Nu vill jag förvisso varken se metallica eller slayer, men fest ska det bli hur som helst, peeerfekt ju! Tänkte direkt på den "stackars" bittra människan i föregående inlägg som klarade på summerburst, haaaahahaha karma strikes back liksom! ^^ Mer festival, och iiiinte beethoven precis!


Kommer till skolan, köper Julmust för att överleva ett dubbelpass av den tråkigaste lektionen vi har, alltså i vanliga fall är det riktigt värdelösa lektioner. MEN idag! Då får vi bygga en räääserbil av burkar, batteri, motor och lite trägrejer! Svinkul! Elinas o min zerobil gick hur fort som helst! Och så fick vi sluta 30 minuter tidigare, hur bra! Ja den ser ju inte ut som en bil då detta bara är underredet hehe, man får bygga chassit (stavas nog iinte så) i nån papp eller nåt sen! Tycker dock det är riktigt riktigt tråkigt att vi snart slutar denna kursen, många av tjejerna i gruppen har blivit riktigt bra vänner och jag tycker biologi och kemilektionerna är riktigt intressanta!


Så mycket bra och klockan är bara två! Ska försöka powernappa lite nu istället för plugga som jag tänkt, och sen ska jag åka till Oskar o barnen och hänga med dom ikväll för Hanna är bortrest. I kväll kommer moran o faran också! :D Och i morgon blir det första häng med dom och sen grekmiddag och musikalen Pricilla med Malin o Hanna :D Och Så fyller Bore år så på lördag blir det kalalalas! Full rulle som det ska va :)

onsdag 4 december 2013

tröttmössa

såhär såg vädret inte ut idag. Regnat och mörkgrått. Haft en riktigt värdelös dag, sån där ni vet som när man börjar gråta av att skosnöret gått upp :P Måste trycka i mig lite D-vitamin, får för mig att det hjälper. Men sen när jag kom till gymmet så blev jag glad, dom bjöd på värsta mellisbordet med smörgåsar och kakor. Tacktack sa jag :)
Nu ska jag in till stan och lämna julklappar jag slagit in som ska till hemlösa. Bor ni i stockholmstrakten och har lust att göra en hemlös gladare så gå in på Skokartongsappellen och läs hur och när ni kan lämna in klappar som delas ut till hemlösa på julafton

måndag 2 december 2013

arga människor och inlägg

Alltså jag tyckte denna artikeln i Östermalmsnytt var sjukt kul ^^ För er som inte vet planerar man att ha Summerburst (en festival) här på Gärdet. Och den här personen verkar inte riktigt uppskatta den sorts musik hahaha. Klicka på bilden så blir den större om du inte ser vad det står.
" Flera dygn och många många timmar ska de boende behöva stå ut med detta oväsen. Bara för att ett fåtal ungdomar inte kan ägna sig åt något mer vettigt än att vara så högljudda som möjligt" 
Fåtal ungdomar vet jag inte om jag skulle kalla det, förra året hade summerburst över 100.000 besökare, det är jävligt mycket mer folk än vad det bor här på gärdet hahaha
"Jag frågar mig ofta varför...varför....måste denna entoniga musik förstöra för så många människor. Dessa duracellkaniner som måste hoppa upp och ner i timmar, till detta eviga dunkande.." 

Jag förstår att det är jobbigt att bo vid en festival om man inte är intresserad, men summerburst är 1 helg på hela året, annars händer det inte ett skvatt här på gärdet trots de fantastiska ytorna, eller ja okej det är cirkus och tjejlopp rätt ofta iofs, men det klagar hen inte på ;)  Tyckte det var otroligt underhållande vilka sköna resonemang människan körde på, och att att personen verkar vara sjuuuukt bitter över att folk ska ha lite roligt. Och hon/han verkar inte precis kunna acceptera att folk kan ha annan musiksmak än beethoven.
Jaja så äre, alla kan inte vara glada jämt!