söndag 26 januari 2014

söndag

hejsan!
Missat att berätta allt bra som hänt senaste veckan. Förra helgen träffade jag bexx och sen drog jag till störstebror och sov där och sen på lördagen så åkte vi till aquaria med barnen, huur mysigt som helst! Denna helgen nu har jag hängt med syrran och barnen på Junibacken i fredags. Alltså det var verkligen en upplevelse! Jag var verkligen fascinerad, det var så fint! Här ovanför ser man en liten bit av "lasse-maja världen..Valleby?". Ja hur som helst så var det ett sjukt fint ställe om man, som jag, är uppväxt med exempelvi Astrid lindgrens böcker och mumin och pettson och allt sånt. Det var lekställen, teater, sagotåg och så vidare! Bäst var sagotåget,jag hade rysningar nästan hela tiden för det var så otroligt vackert! Har ni barn och inte varit där så åk dit, har ni inte barn så leta rätt på ett och åk ändå ;)
idag vart jag, hanna och malin på bio. The secret Life of walter mitty (heter den va?). Den var faktiskt över förväntan och jag tyckte den var riktigt bra! Humorn var heeelt underbar, jag brukar inte skratta högt när jag tittar på film men ibland skrattade jag så jag knappt kunde sluta! Sen var det ju liksom en feelgood film som gör att man bara vill dra till Island just nu!
Och nu har jag kommit hem efter att ha träffat Staffan som skulle ha halsbanden jag gjort till bandet Enforcer, skulle träffat honom innan i veckan med det blev idag istället! Han lånade ut lite brafilm till mig så det ska jag ta o kolla på nu istället för skräptv ;P
I möra är det måndag, då ska jag låna massa böcker till mina distanskurser (som faktiskt verkar sjukt spännande!)

onsdag 22 januari 2014

Lämna lamporna på.

Stäng ute verkligheten
Älskling slut ögonen
Hör du melodierna i natthimlen
Det kommer ta en evighet
Vi sluter ögonen
och lyssnar på en psalm som bor i hjärtslagen
Vad som helst utom verkligheten


Ibland undrar jag lite vad fan jag gjort min karma. Som typ idag. Ska gå ut o vara så jävla snäll resten av denna vecka o hoppas att det vänder om

Och vem som helst får gärna komma och krama om mig just nu







 

tisdag 21 januari 2014

tisdag


Ja lite så äre, eller mycket så ;P Beslutade att tacka nej till ett jobb idag av diverse anledningar. Inte nåt jag ångrar just nu men ja, nu får man börja om igen. Jag är verkligen helt totalt värdelös på att ta viktiga beslut, jag kan inte ens välja vilken glass jag ska köpa i affären haha, jag ska aldrig bli chef över nåt alltså! Hade så ont i magen innan jag bestämde mig, tur att man har en bra familj som kommer med bra åsikter som gör allt lite lättare!
Jaja bort med dåliga tankar in med nya bra! Ska snart hälsa på Anna i hennes lägenhet och bli bjuden på middag, känns helt perfekt med tjejkväll ikväll och inte sitta hemma och älta i alla fall!

tisdag 14 januari 2014

Pääärsen

Tja bloggos!
Har vart på två arbetsintervjuer idag. På morgonen hade jag en tjänst som jag avbokade när jag hade magsjuka, tror ni inte att tunnelbanan fakkade ur i morse så jag kom 30 minuter försent! Dom måste verkligen fått sämsta bilden av mig nånsin! Sen grillade dom mig som en liten svart majskolv haha. Men den verkade skön den skolan, Lidingö är ju dödsfint!! Den andra intervjun var över på typ 10 minuter, dom såg väl på mig hur asum jag var från början helt enkelt ;)
I morse när jag gick till tunnelbanan var det en man som hade halkat på isen utanför, på vintern är det typ 1 decimeter is där konstant. Såg bara att han låg ner först och lite folk hjälpte honom och ringde till (vad jag gissar ambulansen), när jag kom närmre såg jag att hans ena ben var vridet åt andra hållet, aaaaaaaaj vad han måste ramlat! Stackars människa!
Nu ska jag plugga, i morgon på morgonen väntar nästa arbetsintervju! Jodåsåatteee! Tur att jag inte blir nervös o tycker det är nåt jobbigt i alla fall, tycker det är rätt skoj hehe

måndag 13 januari 2014

tjarå!

Tjabba! Jag har inte uppdaterat jag vet, men jag dog inte av magsjukan ;) Nu är jag frisk o på hugget igen! Typ i alla fall ;) Har dock isolerat mig på grund av tentaplugg, kom efter en hel del i planeringen de dagar jag var sjuk så fick ta igen det trippelt upp. Men det går bra, haft ett jävla flow både igår och idag :) Eller ja bra vetifan om det blir, men jag skriver en massa i alla fall istället för att bara stirra in i en tom skärm! Och min trasiga dator som valde att lägga av helt o hållet i söndags gjorde jag lite hjärt o lungräddning på och jag ber till gudarna att den håller i alla fall till tentan ska in på fredag! Sen är det fanimig jag som lämnar in det här skräpet. Förövrigt, köp aldrig nåt på Siba och köp aldrig Windows 8.
I morgon ska jag på två arbetsintervjuer, en klockan 8 på morgonen och en klockan 14, perfekt olagom mellanrum till att inte orka göra nåt vettigt emellan :P

Har förövrigt fått en beställning på krympplasthalsband till Enforcer´s Europaturné i februari. På 30 stycken! Jag lär vara rätt lagom bajstrött på den loggan efter det pysslandet haha. Det får vänta till tentan är inlämnad sen så får jag köra full pull på pyssling ett par dar, bra dä!. Kulkul i alla fall att få sälja sina grejer igen :)

Blivit kallad till 6 arbetsintervjuer nu, det märks att dom har lite kris på personal på skolorna/förskolorna här i Stockholm haha, eller så beror det bara på att jag skrev ett kickass personligt brev, eeeeller inte haha

tisdag 7 januari 2014

Helvetets karantän

Varning för negativt gnällinlägg
Jag tycker jävligt synd om mig själv

Japp, hatar mitt liv en aning just nu. Fick magsjuka deluxe inatt, spytt en gång i kvarten. För er som känner mig så vet ni att magsjuka är min stora fobi.
Är som en gammal blöt vante och ser ut som Gollum, jag är verkligen gröngrå och kan inte stå rakt. Illamåendet går fram o tillbaka, just för tillfället är det värsta feberfrossan och att jag har så satans ont i njurarna på grund av vätskebristen.
Skulle gjort min redovisning i skolan idag, typ kursens viktigaste grej, och gått på arbetsintervju. Men ja vafan sjukdomar kan man ju inte styra över även om det känns typ uppgjort.
Jag måste bli bättre till i morgon, jag har verkligen verkligen verkligen inte tid med det här, borde sitta o skriva på min tenta nu som ska va inne nästa fredag, plus att jag tillråga på allt får kompletteringsuppgifter till varje lektion som jag missar denna veckan, vilket kan bli hela 6 stycken då det är dubbellektioner hela veckan. Stört stressad. Aaaah livet!

 Nu ska jag blanda mig en vätskeersättningsgrogg till (Vitaminbrus och salt) och hoppas det hjälper mot njurarna så jag kan få sova nån jävla gång, rätt gott faktiskt hehe.
Förövrigt sjuuuukt tråkigt att vara ensam och ynklig själv så om nån har lust att få en släng av magsjuka får ni gärna komma hit o klappa lite på mig ;)

Slut på gnäll, over and out


torsdag 2 januari 2014

2013/2014


Detta var den enda bilden jag hade på denna mobilen så det fick bli det :P
Funkar nu att blogga (typ i iallafall) från nya telefonen så nu kanske kanske det blir lite mer aktivt här. Har ju inte skrivit på evigheter, dels har det vart fullt upp och dels är min nya dator paj.
 julen vart bra, jag mamma o pappa var ensamma på julafton och det var rätt konstigt, men det gick det med! Fick så mycket fina grejer och vi pysslade och grejade. Annars har det vart fullt hus här med syskon och familjer, så mysigt!! 
På nyår var jag hos Hanna! Det var Malin med så vi tre lagade mat och spelade julklappsspel och myste (måste visa en grej jag vann i spelet sen, ett ljus vi vart sjukt fascinerande av haha). Det var verkligen en hur bra nyårsafton som helst och jag var helt speedad trots att jag var nykter haha! 

Det nya året igår började hur bra som helst med glada grejer :) idag fortsatte det bra med besök hos Elinor och blev snygg i håret och det ringde folk jag blev kallad till två arbetsintervjuer nästa vecka, vilket känns spännande!