onsdag 16 april 2014

på tåget

Sitter på tåget till småland, fick ledigt från jobbet i morgon så åkte en dag tidigare än planerat! Resan började värdelöst, min dator funkar inte (igen) så nu får jag lämna in den (igen). Skulle skriva tenta hela vägen men det sket ju sig deluxe. Såå nu är jag bara jävligt sur och har inget att göra

fredag 11 april 2014

loka crush - smakprovning

Japp ännu en sån där grej jag måste smaka :P Loka crusch. Jag med smak av citron, finns päron o hallon med men det lät inte så gott? Eller? Det roliga i denna är att typ 9% är päron, 4 % äpple och bara 1 % citron hehe. Men ja var den god då? Smakar typ kolsyrad citronsaft, fast inte så söt. Så tja helt okej, men lite för sur för min smak tror jag. Gillar vanlig loka bättre då faktiskt, eller bara vanlig saft :)

Out of topic: Jag har alltid sagt att jag inte gillar Lotta Engberg (jag måste sluta yttra mig om sånt när jag inte känner människor). Jag har ångrat mig lite. Jag såg henne på nyhetsmorgon idag, hon är skön när hon inte leder jobbiga program :P Och så är hon fasligt snygg för att vara 50+, människan har jn gjort en sidecut, och klär så jääkla bra i det! Ska jag också ha när jag blir gammal eller äldre, fan va koolt, jättelångt grått hår o sidecut. Japp så blir det

torsdag 10 april 2014

torsdag

Märklig vecka det här helt klart. Börjar med förkylning som övergår i  massiv ögoninflammation som igår natt övergick till kräksjuka (för andra gången i år, check!), var helt säkert den gråa glassen :P Den kanske inte alls skulle vara grå egentligen haha? Hur som haver så har jag eller ska jag inte jobba på hela veckan, nu är det ju iofs bara i morgon kvar :P

Fick ett sms av mina förskolebarn där dom hälsar att jag ska krya på mig och att nu har jag ju faktiskt tid att läsa alla Lasse-Maja böckerna (som dom älskar och jag inte riktigt älskar lika mycket). Dom är gulliga de där barnen :)




<3


tisdag 8 april 2014

glassprovning

Hade tråkigt. Gick o köpte magnums nya champagneglass idag. Jag är sån som måste prova alla nya glassar. Perfekt glassväder nu också, eller inte . Den var hur som helst ingen hit. Eller den var inte äcklig, jag åt upp den. Men chokladen var lite blockchokladig och glass med smak av alkohol är inte direkt min grej . Och så såg den ut som gammal grå choklad fast det ska vara silver :P men gillar man verkligen smaken av champagne så gillar man nog den.

bajsdag

Allt som kunde gå fel idag går fel. Baaaaaaaaaaajsdaaaag. Skulle bara meddela det. Är hemma från jobbet idag, har helt galen ögoninflammation och eftersom det smittar as a fuck så får jag inte gå till jobbet då jag jobbar med barn. Sen har allt bara gått käpprätt åt skogen. Hoppas på att allt löser sig i morgon när jag är på bättre humör.




Svar på kommentar till Jasmine: Ja dom enda kandidaterna jag känner är ju typ du och mina bröder hehe ;) Ingen press ;) 

lördag 5 april 2014

ebay


Kanske inte helt normalt att kolla bröllopsklänningar på ebay när man inte ens nånstans är i närheten av att gifta sig haha. Men jag bara råkade klicka mig in på dessa klänningar, och det är något sånt här jag skulle vilja gifta mig i, (mer den undre bilden än den övre) om det nu mot förmodan skulle hända ^^ Sen att dom kostar 700 spänn är ju typ värt bara att klicka hem för att ha som halloweendräkt eller nåt ;)
Jag vill förövrigt sååå gärna gå på bröllop (hint hint till de jag känner som skulle kunna gifta sig), det är så fint!

Idag har jag preppat mat och handlat (3 gånger). Om en timma kommer tjejerna från klassen och äter maut.
Det blir lax till förrätt, räkor till huvudrätt och kinderpannacotta till efterrätt. Det blir verkligen iiiinte bra, men jag hoppas att efterrätten blir någorlunda okej iallafall haha, får sån prestationsångest när jag lagar mat för jag tycker oftast inte att det smakar bra när jag gör det. Jaja nu måste jag fortsätta, styra upp mig lite o så med, ska helst inte se ut som det vandrande spöket som jag känner mig som

onsdag 2 april 2014

bättre sent än aldrig

Ja jag uppdaterar ju inte precis här nåt vidare som ni märkt, om nån nu fortfarande läser :P
Jag jobbar och pluggar. Så det är typ fullt upp 24/7 om dagarna. Känner att jag börjar bli sjuk igen, men det har man inte tid med som vanligt. Glad att jag inte fått kräkis bara eftersom det går på förskolan (igen), livet med 40 småbarn liksom :P I morgon har vi familjemiddag på jobbet, barnens föräldrar kommer och har knytkalas hela kvällen. Så det blir ännu en sen kväll på jobbet.
På fredag ska jag träffa Bex, längesen nu! Och på lördag ska tjejerna från skolan komma på besök till mig. Vi kom på för ett år sen att vi skulle starta middagsbjudningar hos varandra eftersom vi ses så sjukt sällan (och för att se hur vi bor), vi sågs förvisso för en månad sen men innan dess har vi inte setts sen examen. Ja och för att få min middag överstökad haha så ska jag ha den först, på lördag med andra ord ^^. Jag är ju inte överförtjust i att laga mat (eftersom jag inte kan haha) och så blir det lite knöligt när man inte har ett eget kök :/ Men ja vi får sitta i korridorsköket och äta och stå ut med att det traskar in lite grannar titt som tätt. Ska göra efterrätt så att om maten blir oätlig får man äta desto mer sånt :P Och på söndag blir det bio med Malin o Hanna, ska äntligen få se Noah! Är sjuuukt pepp på den filmen!!
Ja, nu ska jag städa o dammsuga så jag får det gjort iallafall. tjohotjohej