lördag 23 augusti 2014

Höst

Hej!
Inte för att jag räknar med att någon läser denna bloggen längre iofs :P
Men jag insåg att jag nog vill försöka börja skriva igen, det kommer inte stå något vettigt men med tanke på att jag har ungefär 1% ledig tid av min vakna tid så tänkte jag försöka uppdatera er om vad som hänt eller hur jag mår och sånt där! Eller ja det blir väl inte så mycket vettig uppdatering men ändå

Hur som haver, sommaren var för jävla sjukt bra! Kortfattat: Sweden rock, stockholm, stugan, köpenhamn, london (harry potter museet, lejonkungen musikalen, madame... hur det nu stavas :P och primarkt haha), Vale, syskon och syskonbarn, öland, Alve. Ja överlag sjukt sjukt bra! I flera veckor var det tropisk värme också, vet iofs inte om DET var så bra, jag tycker det är rätt jobbigt med för varmt väder :P

Som sagt två personer föddes i sommar som betyder massa för mig; Vale, min systerson som jag snart blir gudmor till och Alve, Jasmines andra barn! (Ja det är sjukt kul att dom har samma bokstäver i sina namn, 2014).


Efter sommaren har jag ju då börjat på ett nytt jobb! (Om du inte vill läsa om jobb så slutar du nu) Jag är klasslärare i en 3a! (Världens bästa klass!) och bildansvarig lärare i F-5. Det har ju verkligen sina toppar och dalar, ibland tycker man att det är det värsta man kan tänka sig (typ i torsdags när jag grät på vägen hem haha) eller så tycker man att det är såååå jäääääkla kul (som igår när jag älskade (nästan) varje sekund).
Vilket jobb alltså! Även om man har varit förberedd så går det inte att föreställa sig vad det är det handlar om! I två veckor har jag jobbar 12 timmar varje vardag, man jobbar (äter förhoppningsvis) och sover. På helgen försöker jag att inte jobba mer än ett par timmar om iallafall, man måste fan pausa även om man inte har tid!

Sen har jag haft den otroliga lyxen att ha en gammal klasskompis (Sara) som kollega, det var hon som fick mig till detta jobb och hon har tagit hand om mig nåt så otrooligt! Fatta hur förvirrad jag hade varit första dagarna utan henne (skolan är typ en labyrint)! Och sen är det så så mycket bra arbetskollegor, jag blir typ paff att man kan komma in så snabbt i ett "gäng".
Så när jag tänker att det är tufft och tungt som fan tänker jag samtidigt att jag har haft sån sjuk tur, både med kollegor och med min klass! Klart det alltid finns barn som behöver väldigt mycket mer hjälp än andra men överlag är klassen så trygg och härlig!

Idag har jag typ städat och jobbat och ska snart iväg på bio med Hanna :)
Vi ska se Lucy!