torsdag 31 oktober 2013

halloween




Alltså jag älskar verkligen halloween! Kanske för att det är så mycket pyssel att göra runt det! Karva pumpor och göra sjukt roliga sminkningar! Det är verkligen en estetisk högtid :) sen är jag ju egentligen inte så mycket för skräck, jag är så satans lättskrämd haha. Jag gjorde en pumpa iallafall :) Började o göra en turtle, det var inte riktigt meningen för jag planerade att göra nån höstfin pumpa med löv o såntdär, men så blev det inte haha. När jag väl får min peppinspiration till något så bara måste jag göra det :P Sen tyckte jag ju inte att det var så stämningsfullt med en TMNT på halloweenpumpan så jag gjorde en baksida också som var lite mer passande (den översta). Pumpan är typ miniliten, syns bäst på översta bilden, så det var ett helvetiskt pill att göra. Men kul såklart :D Kanske köper en ny i morgon om den ruttnat tills dess haha

finally

Idag avslutade vi vår samhällskunskapskurs! eller ja under förutsättning att vi får godkänt på allt. Skönt för att hälften av kursen har vart det tråkigaste jag läst! Dock har jag läst en av de mest nyttiga delarna nånsin under hela min utbildning nu, en sån jävla bra lärare som verkligen fick en att tänka till. Jaja blabla ni är väl inte så intresserade av att höra om mina kurser :P I morgon äre fredag iallafall! Först ska jag vakna, sen ska jag på Yoga med Elina och sen ska jag till Elin och baka :) Nånstans däremellan ska jag förmodligen träffa storebror också, heeh fulles öses! Och på lördag är det lördag! Och då ska vi på halloweenfest på slakthuset! Jag är så pepp så det bara gnistrar om det! Har vart pepp på halloween sen förra året!


Svar på kommentar till Emma: Tack söte! du med!
Noooooooooooooooooo!!! Vilken fruktansvärd upplevelse!



söndag 27 oktober 2013

pepparkaka

allså jag är ju sån som måste prova nya skumma smaker för att se om det funkar. Denna provade jag idag. Satan vad äcklig den var! Den var värre än alla de där sommarlokana tillsammans. tyckte den smakade mer peppar än kaka, så typ kryddat vatten. blerk. Men nu finns det ju tydligen skitmånga som tycker den är supergod, sååå ja ni kanske också gör det, man är ju född med olika smak, men jag kommer fan inte dricka upp den

fredag 25 oktober 2013

fräda

Hej bloggän! Nu skriver jag! Bra va? Jag är dödsförkyld, fysatan allså. Men ska med Hankan på en spelning ikväll, den börjar tidigt och slutar tidigt, vilket min kropp förmodligen uppskattar. Synd tycker jag, att kroppen inte vill som jag vill. Men skitsamma, glad att jag inte var sjuk förra helgen och glad att jag blir sjuk innan nästa helg för då är det fet halloweenfest på slakthuset! Jag ska inte vara clown som ovan, men det är ju så rååligt o sminka sig när man köpt latex, blod o vax o grejer! Borde vara halloween minst 4 gånger om året så man får klä ut sig! Skulle på en halloweenfest i morgon egentligen, men jag måste hinna färdigt med mitt skolarbete, plus att jag kanske borde vila med tanke på förkylningen...
Jäjä soon is hanna here! write you later aligator

onsdag 23 oktober 2013

bläh

Tjäna, det var inte igår direkt. Jag är verkligen totalt opepp på att blogga, bloggen blir bara en tråkig uppradning av vad jag gjort, jag har blivit typ världens tråkigaste människa.

Men jaja skitsamma här får ni en uppdatering av vad som hänt senaste tiden i allafall :P

I helgen fyllde hanna o malin 25 (fatta att vi är 25!?) och det vart fääst för dom med massa vänner i Hannas lokal i källaren, skojskoj :) <3

Förra måndagen var jag hos naprapaten förresten, vart asnojjig innan men oh my jees vad skönt de va! Han masserade, akupunkturade och knäckte rygg o nacke. Han liksom låste upp min rygg och jag har inte behövt knäcka ryggen nu på 1,5 vecka...det är helt sjukt för att vara mig för jag har knäckt min rygg 500 gånger varje dag i typ 100 miljoner år (jag är född med en rygg som är ungefär lika stabil som en rutten banan). Ska lätt börja gå hos honom oftare. Jag vet ju att låsningen kommer tillbaka snart och jag kan inte knäcka loss låsningen själv, men sjukt skönt just nu, känns bra att inte låta som ett knäckebröd. Ska börja bodybuilda min mesiga rygg så den överlever lite liv, jappjapp nån som vill ge mig ett årskort och en het PT?

Annars äre mest fullt upp i skolan för tillfället, jag tycker verkligen inte om samhällsämnena, jag är så sjukt oallmänbildad, kan ingenting och känner mig bara som en jävla amöba. Glöm att jag undervisar barn i So alltså!

Ja varsågod här fick ni ännu ett dåligt blogginlägg haha känner att mitt positivitet bara sprudlar idag. Vi får väl se när jag återkommer, lite peppigare och förhoppningsvis lite snartare!

måndag 7 oktober 2013

hej

Hej! Jag är i Tingsryd, och har varit hela veckan. Har tagit hand om doggen som opererat sig,operationen gick bra, hon mår bra och blir bättre o bättre för varje dag. Skönt att det var uppehåll i skolan så jag kunde åka hem, annars hade jag oroat ihjäl mig.
Så ja, jag har bara varit hemma med stinky i princip, så inte så mycket att berätta om! Jo jag träffade Jasmine och Henning i lördags, vi var på höstyran i byn o kollade på hennes pappas nya affär och lyssnade lite på musikverkstan som spelade, myyysigt :)
Jaja skulle mest säga att allt är okej här, åker tillbaka till Stockholm igen på onsdag