måndag 3 september 2012

Höst

Hej svejs! Ja jag har vart i Linköping hela helgen och därför har jag inte bloggat. Kom upp till Stockholm i morse, missade tåget igår från Linköping igår kväll. Så jävla dum i huvudet, har aldrig missat ett tåg i hela mitt liv haha, men jag tog helt fel på tiden och precis när jag kollade biljetten så gick tåget :P Men ja det löste sig, vaknade vid 5 när Daniel skulle upp o jobba i morse och sen drog jag vid 6. Så jag hann till skolan idag iallafall, lite lätt dödstrött men på plats iallafall. Har haft en riktigt rolig helg! I fredags hängde vi hos Daniel med hans kompisar (och Karins dödssöta hundar, varav en var en cocker spaniel, jag dog lite av lycka när dom kom). På lördagen drog vi på Mc-klubb på någons födelsedagfirande för att kolla på Kicki Danielsson. Det visade sig att Kicki hade ramlat o skadat höften så hon kom inte haha, men vi dansade järnet ändå :) Sen var jag svinbajsabakis igår, tror jag åt för dåligt på lördagen :( Mår fortfarande riktigt skumt så jag tror jag har lyckats dra på mig magkatarr igen, för man är fan inte bakis i två dar, så mycket drack jag icke.

Ja det känns ju bra att avsluta sommaren med en grym helg iallfall och nu är det väl officiellt höst då. Känns inte lika bra att vara här just nu, sjukt galet ensamt i lägenheten, har ju haft Stina hemma att umgås med i flera veckor så det är sjukt tomt:( Och sen hade jag glömt hur sjukt irriterande det är att dela kök med folk man inte känner :P Plus att hela lägenheten luktar avlopp. Mys.
Dock känns skolan riktigt bra, jag är så glad att få gå med mina favorittjejer och att jag ska få ha bild i ett helt halvår! Asum!

Nä nu måste jag ringa mamma och socialisera lite,

Inga kommentarer: